Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Wehryweg 1 c

In een parkachtige omgeving (het park van het gemeentehuis van Valkenburg) gelegen appartement met berging en garage onderdeel uitmakende van het appartementencomplex Villa Ingerborgh.

Typering:
De ligging in het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Souterrain:
Berging (3,70 x 1,58) met 220V stroom en tussenmeter, gemeenschappelijke fietsenberging.

Begane grond:
Centrale entree, bellentableau en brievenbussen, entree met tegelvloer, garderobe, meterkast (gas, water en elektra) ruime woonkamer (circa 55 m2) voorzien van mooie laminaatvloer en aansluitend ruim terras (circa 24 m2) met zonnescherm, gesloten keuken (circa 6 m2) met nette aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, gaskookplaat, wasemkap, oven, afwasmachine en spoelbak, bijkeuken (1,82 x 1,74) alwaar aansluiting wasmachine en droger, c.v. ketel (huur circa 2017), portaal (circa 5 m2) slaapkamer I ( 4,09 x 3,34) badkamer (2,34 x 2,24) voorzien van douche, ligbad en 2 vaste wastafels, apart toilet met fonteintje, slaapkamer II (2,55 x 3,33) achtergelegen ruim parkeerterrein en eigen garage (5,69 x 2,55).

Algemeen:
Bouwjaar: 1990.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 107 m2, bruto inhoud: circa 383 m3.
Voorzien van dubbele beglazing, vloerisolatie en spouwmuurisolatie.
Servicekosten VvE bedragen € 272,39 per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek