Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Thibaltstraat 40

 

Wegens grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen. Indien u op de reservelijst genoteerd wilt worden, gelieve uw naam en telefoonnummer te mailen naar: info@tijsencyril.nl.

 

 

 

Nabij het centrum van Valkenburg in een rustige straat gelegen geheel onderkelderde, tussengelegen woning, voorzien van 3 slaapkamers, badkamer en een ruime tuin zuidwest gelegen met achterom.

Typering:
De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied door het hele heuvelland. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg liggen op loopafstand.

Souterrain:
Portaal, hobbykelder I (circa 20 m2) voorzien van tegelvloer, c.v.-ruimte alwaar c.v. ketel (eigendom, 2018), kelder II (5.71 x 2.71) met openslaande deuren naar de tuin, berging (2.52 x 1.86) alwaar boiler (huur, Volta), tuin en eigen achterom.

Begane grond:
Betegelde entree/hal , toiletruimte, woonkamer (totaal circa 37 m2), gesloten keuken (2.60 x 2.44) voorzien van inductie kookplaat (defect), afzuigkap, spoelbak en oven. Vanuit de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot het balkon (2.88 x 2.10) en trap naar de diepe achtertuin (zuid/westen) met achterom.

1e verdieping:
Overloop , slaapkamer I (4.06 x 2.65), slaapkamer II (3.61 x 3.00) en slaapkamer III (3.00 x 2.66), betegelde badkamer (circa 4 m2) voorzien ligbad en wastafelmeubel. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: 1954.
Perceelgrootte: 148 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 87 m2, inhoud: 486 m3.
Deze woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. De voortuin is eigendom van de Gemeente Valkenburg.
Energielabel: E.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek