Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Strabeek 8

Vrijstaande, te moderniseren woning met 4 slaapkamers. Uitbouw op de begane grond, eventueel te gebruiken als kantoorruimte.
Carport en ruime parkeergelegenheid achter het huis. Voorkant met terras over gehele breedte en terras aan zijkant. Gelegen op A locatie aan provinciale weg, vlak bij op en afritautosnelweg Maastricht- Aken, aan de rand van de Geulstad Valkenburg.

Typering:
De Geulstad Valkenburg ligt verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, waarvan dit mergelstadje middelpunt is. De woning is gelegen in Strabeek op de provinciale weg tussen Valkenburg en Houthem-St. Gerlach en heeft vrij uitzicht op het Geuldal en ligt aan Pieterpad route. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen ( met een eigen af- en oprit ) naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken, 2 NS stations ( Valkenburg en Houthem-St. Gerlach), en tot de nabijgelegen bushaltes richting Heerlen en Maastricht. Verder zijn er binnen een straal van 100 km een totaal van 5 internationale luchthavens ter beschikking voor internationale verbindingen. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandel-mogelijkheden in de 4 natuurgebieden (waaronder Ravensbos en het Geuldal ), die rond de Geulstad Valkenburg liggen. Het autoluwe centrum van Valkenburg ligt op slechts 15 loop-minuten, en is bereikbaar via het prachtige Ingendael, dat het landgoed Château St. Gerlach omvat. De directe nabijheid van Maastricht (10 autominuten) verzekert deze locatie van de nabije aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit en academisch ziekenhuis, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Souterrain:
Via de hal te bereiken hoge bergkelder (2.85 x 3.35 x 2.12).

Begane grond:
Entree met lambrisering, toilet met fonteintje en meterkast. Vanuit de hal te bereiken studeerkamer (1.98 x 2.81) met vaste wastafel. Ruime woonkamer (circa 45m2) van waaruit toegang tot eetkamer (3.66 x 2.81) met toegang tot de keuken (2.83 x 3.59) voorzien van inbouwkoelkast, koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat, wasemkap, oven en spoelbak. Pantry met ruime opslag alwaar opstelplaats CV (huur, 2005) en aansluiting witgoed. Via de pantry toegang tot een overdekte buitenruimte (3.98 x 4.50), die ook gebruikt kan worden als carport. Vanuit zowel de woonkamer, de keuken als de bijkeuken toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Overloop bereikbaar via de trap met lambrisering welke doorloopt op de overloop. Slaapkamer I (2.07 x 3.02), slaapkamer II (circa 11 m2) beiden met toegang tot het ruime dakterras, slaapkamer III (3.57 x 3.79) en slaapkamer IV (3.02 x 2.67) beiden voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas, moderne badkamer voorzien van toilet, douche en vaste wastafel. Elke slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken ruime bergzolder ( circa 15m2, gemeten bij nokhoogte van 1.50m).

Algemeen:
Bouwjaar: 1960.
Perceeloppervlakte: 447 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 139 m2, inhoud: circa 650 m3.
Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek