Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Strabeek 18 F

Ruim 2-slaapkamer appartement, gelegen op de tweede verdieping in complex met lift, berging en privé parkeerplaats. Gelegen aan de rand van de Geulstad Valkenburg, met panoramisch uitzicht aan de voorzijde op het natuurgebied Ingendael.

Typering:
Het appartement is centraal gelegen in Strabeek tussen Valkenburg en Meerssen. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder Ravensbos en Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon.

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van entree met bellentableau, brievenbus, lift en trappenhuis. Achter het complex privé parkeerplaats en ruime berging (circa 6 m2).

Tweede verdieping:
Entree/hal voorzien van laminaatvloer, geheel betegeld toilet met fonteintje,ruime woonkamer (circa 30 m2) voorzien van laminaatvloer met veel lichtinval toegang tot twee balkons gelegen op het zuiden met prachtig uitzicht over het natuurgebied Ingendael. Semi open keuken 2016 (3,55 x 2,17) voorzien van keramische kookplaat, wasemkap, oven en losse koelkast/diepvries combinatie, berging alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2006). Slaapkamer I (3,38 x 3,01) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer II (3,38 x 4,95) voorzien van vloerbedekking. Vanuit beide slaapkamers toegang tot 2 balkons gelegen aan de oostkant, geheel betegelde badkamer (2,02 x 2,04) voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: 1962.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 90 m2, inhoud: circa 275 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Servicekosten: € 174,34 per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek