Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Stiena Ruypers Park 7

Vrijstaande villa, goed onderhouden en afgewerkt, gelegen op een landgoed genaamd ‘’Parc Geerlingshof’’ op een ruim eigen perceel (1047 m2), riante leefruimte, bibliotheekruimte, 3 slaapkamers, carport, ruime oprit en mooie, sfeervolle tuin op het zuiden met verwarmd zwembad.

Typering:
De ligging aan de rand van het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Souterrain:
Provisiekelder (circa 21 m2) te bereiken middels vaste trap vanuit de keuken. Aansluitingen voor witgoed en zwembadinstallatie.

Begane grond:
Ruime oprit, geschikt voor meerdere auto’s, carport (5,71 x 6,59) met extra berging, overdekte entree, hal voorzien van een granieten tegelvloer, meterkast, garderobe, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, riante en lichte woonkamer (circa 61 m2) voorzien van parket (wengé) met toegang tot de tuin middels openslaande deuren, gesloten keuken alwaar moderne keukenopstelling met kookeiland en kastenwand voorzien van hardstenen aanrechtblad, spoelbak, vaatwasser, combioven, wok brander, inductiekookplaat en afzuigkap. De bibliotheekruimte (voormalige garage) is voorzien van eiken parket met dubbele openslaande deuren, CV-ketel (2019, huur). Fraai aangelegde tuin gelegen op het zuiden met verwarmd zwembad en veel privacy.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot slaapkamer I (circa 23 m2) met toegang tot het dakterras (4,86 x 1,66) en de geheel met marmer betegelde badkamer I (circa 10m2) voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en wandcloset, slaapkamer II (circa 17 m2) met toegang tot het dakterras, slaapkamer III (circa 13 m2), geheel met marmer betegelde badkamer II (circa 4 m2) voorzien van douche, wastafel en wandcloset. De 1e verdieping is voorzien van een drempelloze laminaatvloer.

2e verdieping:
Vliering te bereiken middels vlizotrap alwaar mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 2000.
Perceeloppervlakte: 1.047 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 215m2, inhoud 976 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en vloerisolatie (begane grond).
Energielabel: B.
Servicekosten: Euro 115,00 per maand (VVE Mandeligheden Parc Geerlingshof. Notarieel is vastgelegd dat eigenaar pand tevens voor 1/19 deel eigenaar is van de gezamenlijke buitenruimte zoals bestrating, parkeergelegenheden, oprijlaan, elektrisch toegangshek, vijver, straatverlichting, groen, etc.) Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek