Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Spoorlaan 9

In het sfeervolle Valkenburg gelegen, dit verrassend ruim, ingedeelde, onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met 2 woonkamers, 5 slaapkamers, 2 studeerkamers, 2 badkamers en de via de oprit achterom te bereiken vrijstaande garage, omsloten praktische tuin met terras voorzien van zonwering gesitueerd op het zuidwesten.

Typering:
De woning is centraal gelegen in Valkenburg. Het dorp heeft een eigen af- en oprit van en naar de autosnelweg naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken en een eigen treinstation nabij de woning. Door de directe nabijheid van Maastricht (circa 12 km) weet Valkenburg zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Souterrain:
Ruime hal voorzien van tegelvloer en parketvloer, alwaar meterkast, trapkast, berging I alwaar opstelplaats CV-ketel en boiler (bouwjaar 2002, eigendom), berging II alwaar aansluiting witgoed, vanuit de hal met aangrenzend toilet voorzien van wandcloset en fonteintje, is middels een aantal traptreden de open keuken (bouwjaar 2006) en ruime woonkamer (totaal circa 48 m2) te bereiken, voorzien van tegelvloer en vloerverwarming. De moderne keuken is uitgerust met kookeiland met spoelbak, 5 pits-gaskookplaat, wasemkap, magnetron-oven, vaatwasser en koelkast. Middels openslaande tuindeuren is de tuin met terras voorzien van zonwering te bereiken, zuidwest gesitueerd met achterom, vrijstaande garage (7,07 x 2,91).

Begane grond straatniveau:
Ruime hal/entree met natuurstenen vloer, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer/zitkamer (circa 26 m2) aan de voorzijde van de woning met veel lichtinval voorzien van eiken parketvloer en haard, studeerkamer I (3,42 x 2,47), studeerkamer II (3,42 x 3,82), vanuit de studeerkamers beiden voorzien van parketvloer heeft men toegang tot de serre (4,88 x 6,40) voorzien van natuurstenen vloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,06 x 3,81) met balkon aan de voorzijde, slaapkamer II (4,06 x 2,49), badkamer I (2,45 x 1,03) met douche en vaste wastafel, slaapkamer III (3,04 x 3,82), badkamer II (3,42 X 2,46) volledig betegeld, twee wastafels, ligbad, toilet en bidet. De eerste verdieping is voorzien van eiken parketvloer, met uitzondering van beide badkamers.

2e verdieping:
Middels vast trap te bereiken, overloop, slaapkamer IV (circa 14 m2) met vaste wastafel, voorzien van rolluiken, slaapkamer V (2,57 x 2,93) beiden met berging in knieschotten en laminaatvloer, zolderruimte 1(1,97 x 2,59), zolderruimte II (3,62 x 1,97).

Algemeen:
Bouwjaar: 1961.
Perceeloppervlakte: circa 587 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 306 m2, inhoud: 1046 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek