Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Op de Mergelstoel 6

In het Heuvelland van Zuid Limburg gelegen dit goed onderhouden en modern vrijstaand geschakelde woning met uitbouw en 4 slaapkamers.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Sibbe is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn er op fietsafstand winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer.

Begane grond:
Entree met tegelvloer, wandcloset met fonteintje, riante woonkamer (circa 50 m2) met mooie parketvloer en schuifpui naar terras keuken met moderne aanrechtcombinatie (2017) voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast, magnetron, en stoomoven, garage (6,15 x 3,50) met houten kantelpoort en loopdeur en alwaar aansluiting wasmachine, droger en mogelijkheid voor warmwateraansluiting, tuin (8,00 x 10,00) met terras.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,03 x 2,81), slaapkamer II (3,03 x 4,41) slaapkamer III (3,67 x 4,07), moderne badkamer (3,10 x 1,78) alwaar douche, vaste wastafel, ligbad en wandcloset. De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Overloop, met kasten in knieschot, c.v.-gas combi (eigendom 2001) en unit mechanische ventilatie, slaapkamer IV (circa 23 m2) met dakkapel, berging in knieschot en airco-unit (2017). De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2001.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 144 m2, inhoud: circa 569 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en vloerisolatie (begane grond).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek