Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Louis Eliasstraat 24

Rustig gelegen half vrijstaand woonhuis gelegen op loopafstand van centrum Valkenburg met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4e slaapkamer), semi-open keuken, woon- / eetkamer met veel lichtinval, inpandige garage en onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping gelegen op het zuiden.

Typering:
De ligging nabij het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Souterrain:
Ruim souterrain bestaande uit kelderruimte I (2,74 x 1,87), portaal alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2000), kelderruimte II (5,56 x 3,01) alwaar aansluitingen witgoed, kelderruimte III (4,78 x 2,46) en inpandige garage voorzien van elektrische poort met afstandsbediening (circa 25m2).

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toiletruimte voorzien van wandcloset. Woon- en eetkamer met veel lichtinval, eiken parketvloer en toegang naar het ruime gedeeltelijk overdekte terras. Semi-open keuken voorzien van 5-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vaatwasser, kunststofaanrechtblad en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang naar de kelder. Slaapkamer I (4,13 x 2,49). Ruime onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping gelegen op het zuiden.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer II (circa 18 m2) met airco en openslaande deuren naar balkon (3,15 x 0,83), slaapkamer III (3,81 x 3,24) met vaste kastenwand, badkamer (2,33 x 2,02) voorzien van dubbele wastafel en douche, separaat toilet. De gehele bovenverdieping met uitzondering van de badkamer en toilet is voorzien van laminaat.

Algemeen:
Bouwjaar: 1954.
Perceeloppervlakte: 297 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 121 m2 inhoud: 642 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen, gedeeltelijk voorzien van rolluiken en 2 zonneschermen.
Voortuin is eigendom. Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek