Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Herkenbroekerweg 6

Op een mooie locatie en nabij het centrum van Valkenburg gelegen, ruime vrijstaande villa met 10 slaapkamers, 8 badkamers, oprit en inpandige garage, achterom en tuin op het zuiden.

Typering:
De ligging nabij het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Souterrain:
Inpandige garage (6,04 x 4,00), berging alwaar opstelling CV (huur) en geiser (huur), middels vaste trap is de begane grond inpandig bereikbaar.

Begane grond:
Centrale hal, meterkast, toegang tot een voormalig appartement (circa 38 m2) met keuken (2,71 x 3,13) voorzien van keukenblok, moderne badkamer (1,28 x 3,13) met inloop/regendouche, wandcloset, designradiator en aansluiting voor wastafel, woonkamer (3,65 x 3,61) met balkon/terras middels schuifpui te bereiken en een slaapkamer (2,36 x 3,96), gehele voormalige appartement is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer. Vanuit de hal bereikt men de open keuken (2,84 x 3,83) voorzien van tegelvloer, wasemkap, koelkast, oven, spoelbak en inductiekookplaat, woonkamer (7,33 x 3,77) voorzien van laminaatvloer en open haard, openslaande deuren naar de riante tuin met tuinberging, slaapkamer I (circa 7,5 m2), slaapkamer II (circa 8 m2), slaapkamer III (4,41 x 3,96), moderne 2e badkamer (1,13 x 2,91) met inloopdouche en wastafelmeubel, separate toiletruimte met wandcloset. Aan de achterzijde van de villa is tevens het noodtrappenhuis, gesitueerd met berging. De achtertuin is middels een achterom aan weerszijden van de woning bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (4,10 x 3,00) met privé badkamer met ligbad, toilet en wastafel. slaapkamer/studio 2 (circa 20 m2) met keukenblok, badkamer met toilet, wastafel en douche. slaapkamer/studio 3 (circa 16 m2) met keukenblok, badkamer met toilet, wastafel en douche. Slaapkamer/studio 4 (circa 16 m2) met keukenblok, badkamer met toilet, wastafel en douche. Slaapkamer/studio 5 (circa 18 m2) met keukenblok, badkamer met toilet, wastafel en douche. Slaapkamer/studio 6 (circa 20 m2) met keukenblok, badkamer met toilet, wastafel en douche. Tweede trappenhuis met balkon en berging.

2e verdieping:
Ruime vliering middels vlizotrap bereikbaar.

Algemeen:
Bouwjaar: 1962.
Perceeloppervlakte: 1058 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 297 m2, bruto inhoud: 1266 m3.
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, nieuwe dakbedekking 2016 met 41 zonnepanelen (huur) a € 262,- p.m. Energielabel:E.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek