Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Hemelrijkstraat 7

In het idyllisch kerkdorp Sibbe gelegen volledig gerenoveerd vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, studeerkamer, garage, dubbele oprit en riante tuin gelegen op het westen.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Sibbe is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn er op fietsafstand winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 10 kilometer.

Souterrain:
Ruime provisiekelder (circa 14 m2) te bereiken via vaste trap vanuit de leefkeuken.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van plavuizenvloer alwaar meterkast. Riante leefkeuken (2018, circa 19 m2) voorzien van plavuizenvloer, aanrechtcombinatie voorzien van dubbele spoelbak, vaatwasser, inductie kookplaat, wasemkap en combimagnetron. Doorzon woonkamer (circa 19 m2) voorzien van sfeervolle authentieke houten vloer. Vanuit de keuken is de studeerkamer / werkkamer te bereiken (3,68 x 2,87), toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje (2018), berging alwaar opstelplaats CV-ketel (2019, eigendom) en aansluiting witgoed. Vanuit de studeerkamer / werkkamer is de royale tuin te bereiken welke rondom de woning gelegen is. De tuin is gelegen op het westen en biedt mogelijkheden voor het creëren van een moestuin. Daarnaast beschikt de woning over 2 opritten en een separate garage (2,85 x 7,22) welke gerenoveerd dient te worden.

1e verdieping:
Overloop alwaar toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en het separaat toilet. Slaapkamer I (3,45 x 2,81) voorzien van muurkast, slaapkamer II (circa 8 m2), slaapkamer III (3,28 x 2,95) voorzien van muurkast, vide en toegang tot de opbergzolder. Geheel betegelde badkamer (2018) voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en separaat toilet. De gehele verdieping is voorzien van een authentieke houten vloer met uitzondering van de badkamer welke voorzien is van een plavuizenvloer.

2e verdieping:
Middels losse trap te bereiken vanuit slaapkamer III.

Algemeen:
Bouwjaar: 1958
Perceeloppervlakte: 450 m2.
Woonoppervlakte: circa 103 m2, inhoud: circa 444 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, gevelisolatie (na geïsoleerd), vloerisolatie in kruipruimte en kunststof kozijnen met HR ++ glas (2017). Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek