Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Emmalaan 18 E

Op een rustige woonlocatie, aan de rand van het centrum en in de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden dit instapklare appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers met beide balkon (op het westen en oosten), parkeerplaats en berging in souterrain.

Typering:
Het appartement is gelegen in Residentie Emma gebouwd in 1983. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Meerssen tot Valkenburg en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en Meerssen met al haar (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. Het centrum van Valkenburg ligt op 3 minuten loopafstand en het treinstation op 10 minuten loopafstand.

Souterrain:
Overdekt centraal entree met bellenpaneel, intercom en brievenbussen. Inpandige berging (4,5 m2).

2e verdieping:
Entree/hal alwaar meterkast, gesloten garderobe, muurkast, aparte stookruimte alwaar CV ketel (eigendom, 2021), betegeld toilet met wandcloset, woonkamer (7,59 x 3,72) voorzien van tegelvloer met open keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van diepvries, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat met wasemkap, slaapkamer I (4,40 x 2,80) met deur naar balkon op het westen, slaapkamer II (circa 10 m2) met deur naar balkon op het oosten, volledig betegelde badkamer (circa 4,5 m2) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting wasmachine en droger.

Het gehele appartement is voorzien van een tegelvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1983 (woning is gerenoveerd in 2012).
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 70 m2, inhoud: circa 216 m3.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie (1983), houten kozijnen met aan de voorzijde (woonkamer) dubbele beglazing.
Energielabel: C.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
VVE kosten appartement, berging en parkeren € 219,57 per maand (waterverbruik, opstalverzekering, het algemeen onderhoud en schoonmaak van de algemene ruimten.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek