Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Emmabergweg 5 A

Ruime vrijstaande villa met 4 slaapkamers, op een ruim perceel (3.131 m2) en gelegen op een geliefde locatie met vanuit de voor en achtertuin vrij uitzicht over het Limburgse Heuvelland, met optimale privacy, ruim en luxe woongenot en prachtig gelegen zwembad.

Typering:
De ligging nabij het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Souterrain:
Vanuit de keuken is de ruime kelder (circa 5.20 x 2.84) bereikbaar, alwaar tevens de witgoed aansluiting.

Begane grond:
Entree met mooie graniet tegelvloer, modern toilet met fonteintje, meterkast. Toegang tot kantoor/slaapkamer I (circa 3.31 x 2.72), moderne badkamer met grote inloopdouche en mooi houten badkamermeubel en hangtoilet. Slaapkamer II (4.55 x 3.21) met uitzicht op de grote tuin. Middels glazen deur toegang tot de keuken/eetkamer/woonkamer (circa 45 m2), met veel lichtinval door de grote raampartijen en openslaande terrasdeuren. Ruime moderne keuken, voorzien van koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, granieten aanrechtblad. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn voorzien van een mooie parketvloer.
Over de gehele breedte van het huis is een overdekt terras met een prachtige betonvloer, via enkele trappen kom je bij het grote zwembad alwaar ook een twee mooi terrassen zijn om te relaxen. Het zwembad is voorzien van een elektrisch Solar-dek en computer gestuurde filter en verwarmingsinstallatie (warmtepomp).
Via het overdekt terras komt men ook in de grote garage, gesitueerd naast het huis (circa 24 m2) met halverwege een vliering voor opslag.
Achter in de tuin is een grote garage/hobby ruimte, carport en een paardenbox, met aansluitend een grote huisweide voor eventueel paarden, perceel is 3.131 m2 groot.

1e verdieping:
Via de overloop komt men bij de ruime slaapkamers met een werkelijk prachtig uitzicht over het heuvelland en een berging met CV-installatie eigendom (bouwjaar 2012), slaapkamer III (circa 22 m2), slaapkamer IV (4.03 x 3.21) met walk-in closet (circa 12 m2).
De gehele bovenverdieping is voorzien van een beige vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 1985.
Perceeloppervlakte: 3.131 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 157 m2 (exclusief 24 m2 garage, 46 m2 garage/stallen) inhoud: 704 m3,
bruto vloeroppervlakte inclusief bijgebouwen 345 m2.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing, airco met 2 units, elektrisch zonnescherm, uitgebreide alarminstallatie met camera’s.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek