Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Emmabergweg 26 A

Ruim vrijstaand en degelijk gebouwd landhuis met 4 slaapkamers, op een ruim perceel en gelegen op een geliefde locatie met vanuit de woonkamer uitzicht over het Limburgse Heuvelland, tuin met optimale privacy met verwarmd zwembad, veel bergruimte en mogelijkheid tot realiseren van een praktijkruimte aan huis.

Typering:
De ligging nabij het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Souterrain (straatniveau):
Mooie aangelegde voortuin, oprit, trap naar voordeur, ruime inpandige garage (circa 38 m2) voorzien van sectionaalpoort met afstandsbediening, sportruimte (circa 12 m2) alwaar mogelijkheid voor praktijk aan huis, 2e keuken (circa 12 m2) met pantry, overloop (circa 7 m2) met trap naar entree op de begane grond.

Begane grond:
Representatieve entree, meterkast, wandcloset (circa 2011) met fonteintje, woonkamer (circa 40 m2) voorzien van natuurstenen vloer en gashaard, terrasdeuren naar dakterras aan de voorzijde (circa 12 m2) met schitterend uitzicht over het Limburgse Heuvelland, gesloten keuken (circa 18 m2, 2000) alwaar Siematic aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, hetelucht oven, magnetron, warmhoudplaat, vaatwasser, keramische kookplaat, granieten aanrechtblad en lichtplafond, studeerkamer (circa 8 m2) voorzien van vloerverwarming, serre (3,48 x 3,18) voorzien van schuifpui, bijkeuken (3,09 x 2.00) alwaar witgoedaansluiting en toegang tot terras, riant overdekt terras (circa 46 m2) met natuurstenen vloer af te sluiten middels winddichte screens, zwembad (2014) verwarmd middels volautomatische installatie met hardhouten terras en douche/kleedruimte, gazon, houten schuur/berging voorzien van spouwmuur en tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,79 x 3,08) voorzien van laminaatvloer en vaste kast, slaapkamer II (4,78 x 3,19) voorzien van laminaatvloer, separaat toilet, slaapkamer III (circa 18 m2) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer IV (4,60 x 2,88) voorzien van laminaatvloer, badkamer (2,76 x 2,74) voorzien van bidet, vaste wastafel, ligbad en douche.

2e verdieping:
Zolder, te bereiken via vlizotrap, alwaar c.v.-gas eigendom 2010 met indirect gestookte boiler.

Algemeen:
Bouwjaar: 1989.
Perceeloppervlakte: 770 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 208 m2, inhoud: 876 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing. De woonkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming, de badkamer, keuken en serre is voorzien van vloerverwarming (water).
Energielabel: A.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek