Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Dorpstraat 71

In het Heuvelland van Zuid Limburg op ruim perceel gelegen sfeervolle halfvrijstaande woning met vrij uitzicht voor en achter, leefkeuken, 4 slaapkamers, ruime garage en berging voorzien van vliering. Diepe tuin zuid-west gesitueerd waardoor er de hele dag genoten kan worden van de zon met een gezellig tuinhuis. Uniek met de paardenstallen/multifunctionele ruimte en (hooi)opslag, ruime oprit voor meerdere voertuigen.

Typering:
De ligging aan de rand van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied. Het centrum van Valkenburg en Meerssen met al haar (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg op 3 kilometer afstand.

Souterrain:
Provisiekelder (circa 10 m2).

Begane grond:
Ruime entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast, toilet met fonteintje, toegang naar de kelder, woonkamer (circa 36 m2) voorzien van vloerverwarming en marmeren schouw met gaskachel, grote open leefkeuken (circa 30 m2) voorzien van tegelvloer met vloerverwarming voorzien van aanrechtcombinatie met koelkast, oven, 5-pitsgaskookplaat, aansluiting vaatwasser, afzuigkap en spoelbak en schuifpui voorzien van elektrische screen naar riant terras, zeer ruime garage/berging (7.80 X 6.18) met op afstand bedienbare elektrische sectionaalpoort en aansluiting witgoed, opslagruimte (4.65 x 6.50) voorzien van vliering, paardenboxen/multifunctionele ruimte en (hooi)opslag, mooie diepe tuin met mogelijkheid tot aankoop van extra 740 m2 huisweide voor paarden of andere dieren, ruime oprit voor meerdere voertuigen, af te sluiten middels elektrische poort.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer I (4.63 x 3.39) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer II (2.65 X 2.19) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer III (3.08 x 3.39) voorzien van vloerbedekking, geheel betegelde badkamer (2.19 x 2.05, circa 2010) met vast wastafelmeubel, douche en wandcloset.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken ruime overloop, slaapkamer IV (circa 14 m2) voorzien van vloerbedekking, wastafel en vaste kasten, berging alwaar cv installatie gas (eigendom, 1998).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1950.
Perceeloppervlakte: 1220 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 159 m2, inhoud: 1185 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (hoofdbouw), spouwmuurisolatie, geheel voorzien van kunststof kozijnen (2017) met dubbele beglazing. 28 stuks zonnepanelen (eigendom, 2015), stallen/multifunctionele ruimte zijn voorzien van asbestloze zwarte golfplaten (2012).
Energielabel: A.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek