Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Daalhemerweg 104

Aan een bosrand in het Heuvelland van Zuid Limburg gelegen sfeervolle halfvrijstaande woning met leefkeuken (uitbouw) 3 slaapkamers, garage en een ruime oprit voor meerdere auto’s. Diepe tuin waardoor er de hele dag genoten kan worden van de zon.

Typering:
De ligging aan de rand van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied. Het centrum van Valkenburg en Meerssen met al haar (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg liggen op respectievelijk 15 en 10 minuten loopafstand. Bushalte vrijwel voor de deur.

Souterrain:
Provisiekelder (3.38 x 2.94) wasruimte (2.12 x 4.45) alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van moderne vloer en toilet met fontein, woonkamer (ca. 36 m2) voorzien van parketvloer en houtkachel, ruime open leefkeuken met elektrische vloerverwarming (ca. 20 m2) voorzien van moderne witte aanrechtcombinatie (2017) met koelkast, combi magnetron/oven, inductiekookplaat, vaatwasser, diepvries en spoelbak en openslaande deuren naar terras, garage (7.12 x 2.69) met op afstand bedienbare elektrische garagepoort, berging (3.23 x 2.48) alwaar cv installatie gas VR (eigendom, 1998 deze ketel is ten behoeve van de garage en berging en voor de warmwatervoorziening in de gehele woning) , mooie diepe tuin met niveauverschil en ruime oprit voor 3 voertuigen.

1e verdieping:
Overloop met ruim separaat toilet met fonteintje (2.07 x 1.79), slaapkamer I (3.63 x 3.60) met vaste kast, slaapkamer II (3.60 x 3.32) met vaste kastenwand en toegang tot het ruime dakterras, moderne badkamer (2012) met dubbele vaste wastafel, ligbad, inloop douche en elektrische vloerverwarming. Gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer m.u.v. de badkamer en het separate toilet.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder, overloop, berging I, berging II alwaar cv installatie gas VR (eigendom, 1994), slaapkamer III (4.78 x 3.58) met dakkapel aan voor- en achterzijde en losse trap naar de vliering. Gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1947
Perceeloppervlakte: 331 m2, woonoppervlakte: 142m2 (exclusief souterrain 20m2), inhoud: 705 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, vrijwel alle kozijnen zijn kunststofkozijnen (2016) met houtlook en dubbele beglazing. 1 parkeervergunning gratis, 2e parkeervergunning Euro 35,00 per jaar.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek