Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Cremerstraat 25

In het sfeervolle Valkenburg gelegen, sfeervol, karakteristiek en mooi afgewerkt woonhuis met 4 slaapkamers, achterom (fiets) en zeer diepe tuin (circa 70 meter diep). Echt een woning voor de liefhebber van jaren dertig woonhuizen.

Typering:
De woning is centraal gelegen in Valkenburg tussen Heerlen en Maastricht. Het stadje heeft een eigen af- en oprit van en naar de autosnelweg naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken en een eigen treinstation aan het eind van een zijstraat tegenover de woning. Door de directe nabijheid van Maastricht (circa 9 km.) weet Valkenburg zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte afstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Souterrain:
Kelder I (circa 8,50 m2), kelder II (circa 16,50 m2).

Begane grond:
Mooie entree met meterkast, toilet met wandcloset met fonteintje, mooie lichte leefruimte (totaal circa 37 m2) bestaande uit woonkamer met erker en uitgang naar terras/tuin, , semi open keuken met aanrechtcombinatie (circa 2000) voorzien van dubbele spoelbak, kookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser en koelkast, terras, achterom via overdekt steegje, zeer diepe tuin en tuinhuisje. De woonkamer, keuken en toilet zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,0 x 4,01), slaapkamer II (4,07 x 3,22) met vaste kastenwand, moderne badkamer (circa 8,50 m2) voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, wandcloset, ligbad en 2 vaste wastafels, wasruimte (2,24 x 1,95) alwaar aansluiting wasmachine/droger en aanrechtblok met spoelbak.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer III (circa 16,50 m2) voorzien van 2 dakkapellen en voorzien van laminaatvloer, slaapkamer IV (circa 15 m2) voorzien van dakkapel en alwaar c.v.-gas (huur circa 2012).

3e verdieping:
Zolder via vlizotrap.

Algemeen:
Bouwjaar: 1931.
Perceeloppervlakte: circa 688 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 144 m2, bruto inhoud woning: circa 623 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (Unidek), en dubbele beglazing in kunststof kozijnen, diverse elektrische rolluiken. De woning is gerenoveerd en gemoderniseerd (1996 tot 2010).
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek