Opnieuw zoeken

VALKENBURG | Broekhem 146

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Op een mooie locatie in Valkenburg gelegen karakteristieke, sfeervolle, instapklare woning in de voormalige stallen van de monumentale carré boerderij hoeve Strabach (1853). In 2006 zijn deze voormalige stallen onder eigen beheer omgebouwd tot 4 woningen. Deze woning heeft 2 slaapkamers en een mooie sfeervolle tuin en 2 privéparkeerplaatsen op het mandelige erf.

Typering:
De ligging aan de rand van centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg A79 van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg liggen op loopafstand.

Begane grond:
Voortuin (4,7 meter diep, 6,7 meter breed), entree alwaar meterkast. De leefruimte bestaat uit de woonkamer (circa 33 m2) met open trap naar de verdieping en moderne sfeervolle keuken (circa 30 m2), voorzien van kookeiland met spoelbak, natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser, 5-pits gas-kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en magnetron. Bijkeuken/berging (circa 6 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de keuken heeft u toegang middels de grote schuifpui naar de tuin (circa 4,7 diep en 6,7 breed) De hele benedenverdieping is voorzien van een hardstenen vloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (circa 10 m2) met toegang tot doucheruimte (circa 2 m2) en suite voorzien van douche en wastafel, slaapkamer II (circa 14,5 m2) voorzien van vaste kastenwand met toegang tot badkamer (circa 8 m2) en suite voorzien van ligbad, wastafel, inloopdouche en wandcloset. De hele verdieping is voorzien van een hardstenen vloer.

2e verdieping:
Vanaf slaapkamer I via vlizotrap te bereiken bergzolder bestaande uit drie ruimtes, alwaar opstelling CV-ketel gas (eigendom) en unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1856 (vernieuwd in 2006)
Perceeloppervlakte: 215 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 124 m2, inhoud circa 554 m3.
Energielabel: Geen, is monument
De woning is grotendeels geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Het parkeerterrein aan de voorzijde is een mandelig erf (onverdeeld gedeeltelijk eigendom). Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek