Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Sint Catharinastraat 65

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Op een mooie locatie gelegen vrijstaande woning met 3 slaapkamers, doorzon woon- eetkamer, open keuken en tuin met verschillende niveaus gelegen op het zuiden.

Typering:
In de dorpskern van Ulestraten, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en natuur- en wandelgebied. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Souterrain:
Kelderruimte (2,44 x 3,71).

Begane grond:
Ruime hal/entree met meterkast (kurkvloer), en toilet met wandcloset. Doorzon woon- / eetkamer (circa 37m2) voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en kunststof schuifpui. Vanuit eetkamer toegang tot de bijkeuken (3,09 x 3,01) alwaar aansluitingen witgoed en opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2011). Open keuken (2,98 x 3,09, bouwjaar 2018) alwaar aanrechtcombinatie met witte stijlvolle inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en combi-oven en sfeervolle verlichting aan de onderkant bovenkastjes. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de eetkamer en de bijkeuken heeft men toegang tot het terras en de tuin met verschillende niveaus. Vanuit de tuin en de straatkant toegang tot de berging/garage (2,97 x 4,52).

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,09 x 2,99) voorzien van kurkvloer, slaapkamer II (3,90 x 4,00) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer III (3,91 x 2,90) voorzien van kurkvloer, geheel betegelde badkamer (2,58 x 1,22) voorzien van vaste wastafel in badmeubel met verlichting in de spiegel, inloopdouche en wandcloset.

Algemeen:
Bouwjaar: 1964
Perceeloppervlakte: 333 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 117 m2, inhoud: 495 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van HR++ beglazing en kunststof kozijnen, vloerisolatie begane grond, uitbouw voorzien van dak- en muurisolatie, alarmsysteem, 19 zonnepanelen (opbrengst 6365 KWH), elektrisch oplaadpunt auto op oprit. Bijna volledig gerenoveerd in 2017/2018.
Energielabel: C.
Aanvaarding in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek