Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Sint Catharinastraat 45

Op een mooie locatie gelegen goed onderhouden, vrijstaand, karakteristiek herenhuis met 3 slaapkamers en ruime oprit naar de inpandige garage en een ruime tuin met diverse terrassen en privacy op het zuidwesten.

Typering:
In de dorpskern van Ulestraten, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en natuur- en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht ligt dit goed onderhouden vrijstaand zonnig woonhuis op ruim perceel (ca. 1006 m²) met diverse terrassen en veel groen.

Souterrain (straatniveau):
Vanaf oprit toegang tot de woning via hal met trap en trap (en plateaulift) naar begane grond. Ruime garage alwaar meterkast en aangrenzende wijnkelder en/of sport ruimte.

Begane grond:
Vanaf oprit naast de woning via trap te bereiken hoofdentree (circa 11 m2), toilet met wandcloset en fontein. Woonkamer (circa 37 m2) met vaste kastenwand en gashaard, Namense blauwstenen vloer voorzien van vloerverwarming en schuifpui naar de tuin. Open keuken/eetkamer (circa 21 m2) voorzien van kookeiland, keramische kookplaat, RVS afzuigkap, granieten aanrechtblad, spoelbakken, koelkast, combi-oven, vaste kastenwand, close-in boiler en openslaande tuindeuren naar het terras en tuin. Bijkeuken (3.46 x 2.23) voorzien van vaste kastenwand, vaatwasser, diepvries, granieten aanrechtblad met spoelbak en aansluiting witgoed. Ook vanuit de bijkeuken is de tuin te bereiken, met zijn diverse terrassen en houten tuinhuis.

Eerste verdieping:
Overloop, zeer ruime master bedroom I (circa 30 m2) met vaste kastenwand en uitzicht op de tuin, slaapkamer II (4.75 x 3.60) met vaste kastenwand, slaapkamer III met vast bureaublad (2.38 x 3.60). Slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Riante luxe, moderne badkamer (circa 14m2) voorzien van inloopdouche met glazen wand, ligbad, 2 wastafels in vast houten badmeubel, wandcloset en vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap te bereiken ruime bergzolder alwaar opstelling CV-ketel (eigendom 2011).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1950
Perceeloppervlakte: 1006 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 178 m2, inhoud circa 696 m3.
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek