Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Pastoor van Eijsstraat 21

Op een goede locatie gelegen zeer mooi gelegen bungalow met inpandige garage, riante voortuin rondom en besloten patiotuin aan de achterzijde.

Typering:
De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt op loopafstand van winkels en de basisschool van Ulestraten en direct bij schitterende wandelgebieden. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken en is daardoor een ideale uitvalsbasis richting alle belangrijke plaatsen in Zuid-Limburg. Door de directe nabijheid van Meerssen (circa 2 km) en Maastricht (circa 9 km) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

Minus 1 niveau:
Wasruimte (3,34 x 4,71) alwaar aansluiting droger, hobbykelder (4,71 x 4,00, thans in gebruik als biljartroom) inpandige garage (5,46 x 4,71) voorzien van rolpoort, c.v.-ruimte alwaar c.v.gas combi (huur) en aansluiting wasmachine.

Begane grond:
Riante entree (circa 16 m2) met natuurstenen vloer, garderobe en schuifpui naar patiotuin, toilet met fonteintje, riante leefruimte (totaal circa 48 m2) bestaande uit woonkamer met mooie laminaatvloer, eetkamer en keuken met aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, combi magnetron/oven, grill, 4 pits gaskookplaat, wasemkap en vaatwasser. Riante voortuin. Achter het woonhuis, gelegen aan “Langs de Gewannen”, bevinden zich nog twee parkeerplaatsen.

Plus 1 niveau:
Overloop, slaapkamer I (4,74x3,97) met vaste kastenwand, badkamer (circa 10 m2, 1995/2009) alwaar hoekligbad, inloopdouche, 2 vaste wastafels en toilet, slaapkamer II (2,98 x 2,55) en slaapkamer III (4,74 x 2,97).

Algemeen:
Bouwjaar: 1966.
Perceeloppervlakte: 1184 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 133 m2 inhoud 685 m3.
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing en dakisolatie.
Slaapgedeelte is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, woongedeelte is voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen.
De woning is voorzien van alarminstallatie.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek