Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Henri Dunantstraat 22

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie gelegen halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, ruime oprit (geschikt voor meerdere auto’s), garage met bergvliering en een onderhoudsvriendelijke tuin op het westen.

Typering:
De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt in een rustige straat en op korte afstand van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Begane grond:
Entree met meterkast, toilet met wandcloset fonteintje, doorzon woonkamer (circa 29 m2), open keuken (2.15 x 2.50) voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en spoelbak. De gehele verdieping is voorzien van tegelvloer. Onderhoudsvriendelijke tuin op het westen, diepe oprit en garage (5.81 x 3.35) met berging (3.75 x 3.35).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.09 x 4.75), alwaar vlizotrap naar zolderverdieping, slaapkamer II (2.98 x 4.27), berging (0.92 x 1.82), slaapkamer III (1.82 x 2.67), geheel betegelde badkamer (circa 5.50m2), met ligbad, toilet, wastafel en aansluiting witgoed. De hele verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder via vlizotrap te bereiken, alwaar CV-ketel en boiler (eigendom, 2005).

Algemeen:
Bouwjaar: 1982.
Perceeloppervlakte: 210m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 83 m2, inhoud: 329 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. De eerste verdieping is geheel voorzien van rolluiken met uitzondering van de badkamer.
Energielabel: D.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek