Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Henri Dunantstraat 10

Op een mooie locatie gelegen twee onder een kapwoning met 3 slaapkamers, berging en garage met vliering, diepe oprit voor 2 auto’s en tuin op het Zuid/Westen.

Typering:
Aan de rand van de dorpskern, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht gelegen.

Begane grond:
Diepe oprit en voortuin, entreehal met tegelvloer, meterkast, geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (totaal circa 31 m2) met parketvloer en open keuken (bouwjaar 1982) voorzien van koelvriescombinatie, 4 pits gaskookplaat en wasemkap. Garage (circa 18 m2) voorzien van sectionaal poort en ruime bergzolder/vliering, achter de garage wasruimte alwaar aansluiting wasmachine en droger, ruim terras en mooie diepe betegelde tuin met vijver.

1e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop, slaapkamer I (4,76 x 2,10) slaapkamer II (3,00 x 4,26) met vaste kastenwand, Slaapkamer III (2,73 x 2,01). badkamer (circa 6 m2) voorzien van ligbad, douche, vast wastafelmeubel en toilet, De verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizotrap komt men bij de bergzolder, alwaar opstelling van de CV-Ketel (huur, bouwjaar 2020) via Veenstra en mechanische ventilatie (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1982.
Perceeloppervlakte: 242 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 85 m2 (exclusief garage en berging 28m2) inhoud 459 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing gedeeltelijk H++, diverse horren, gedeeltelijk voorzien van rolluiken, spouwmuurisolatie en dakisolatie.
Energielabel: C.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek