Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Hekstraat 30

Vraagprijs € 699.000,- k.k.

Op een mooie locatie op ruim perceel gelegen vrijstaande woning met 5 slaapkamers en twee badkamers, ruime leefruimte met open keuken, garage en diverse overkappingen rondom de woning en achterom naar de riante tuin (ideaal voor paarden) gelegen op het westen.

Typering:
In de dorpskern van Ulestraten, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en natuur- en wandelgebied. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Souterrain:
Kelderruimte I (3,50 x 5,22), kelderruimte II (1,33 x 3,56) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom 2013).

Begane grond:
Entree met overkapping, ruime hal voorzien van parketvloer met meterkast en vaste kast, toilet met wandcloset en fonteintje, badkamer I (1,35 x 2,31) met inloopdouche en alwaar aansluiting witgoed. Slaapkamer I (3,50 x 4,84) met vaste wastafel, vaste kasten en laminaatvloer. Ruime leefruimte bestaande uit woonkamer met open keuken en eetkamer (circa 35 m2) voorzien van parketvloer en openslaande deuren naar de tuin. De open keuken (2,76 x 4,84) alwaar landelijke keukencombinatie met 6 pits fornuis met grote oven, afzuigkap, koelkast, dubbele spoelbak, granieten aanrechtblad en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het terras met zeer ruime gezellige overkapping en de riante tuin/weide. Vanuit de tuin en de straatkant toegang tot de garage (3,46 x 6,82).

1e verdieping:
Overloop en toegang tot slaapkamer II (1,85 x 4,69) met vide voorzien van laminaatvloer, slaapkamer III (4,24 x 4,68) voorzien van laminaatvloer, betegelde moderne badkamer (2,98 x 3,23) voorzien van twee wastafels, inloopdouche, ligbad, designradiator en wandcloset, slaapkamer IV (3,50 x 5,08) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer V (2,39 x 5,44) met dakraam en laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1977.
Perceeloppervlakte: 2555 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 172 m2, inhoud: 767 m3.
Energielabel: C
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen, diverse rolluiken vloerisolatie begane grond, voorzien van dak- en muurisolatie.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding in onderling overleg.
Verkoper staat open voor woningruil.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek