Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Genzon 8

Aan een mooie brede straat gelegen vrijstaande bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond (levensloopbestendig en geschikt voor mantelzorg) carport en apart kantoor/praktijkruimte (circa 32 m2) en een zeer ruime tuin/huisweide; totale perceelsoppervlakte circa 3.280 m2. Uitermate aantrekkelijk voor de paardenliefhebber!!

Typering:
Aan de rand van de dorpskern van Ulestraten, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht ligt deze ruime bungalow op een groot perceel in een rustige straat met veel groen. Door de prachtige ligging op het ruime perceel is er optimale privacy.

Begane grond woonhuis:
Ruime entree (circa 12 m2) met natuurstenen vloer, toiletruimte met wandcloset met fonteintje, meterkast, garderobe, L-vormige woonkamer (circa 40 m2) voorzien van massief Eiken parketvloer en open haard, keuken (3,69 x 2,72) voorzien van lichte aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, inductie kookplaat, wasemkap, vaatwasser en koelkast, bijkeuken (2,53 x 1,99) alwaar aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer I (4,40 x 3,31) met kitchenette en eigen voordeur, slaapkamer II (3,8 x 3,32) met vaste kastenwand en parketvloer, badkamer (3,99 x 2,53) voorzien van ligbad, inloopdouche, wandcloset, urinoir en twee vaste wastafels, slaapkamer III (3,99 x 3,13) voorzien van laminaatvloer, overdekt terras (circa 12 m2) ruime oprit en carport, schuur (circa 45 m2) en overdekte opslag (circa 55 m2). De overdekte opslag is zonder vergunning geplaatst.

Begane grond praktijkruimte:
Kantoor (circa 32 m2) met eigen ingang en voorzien van toilet, kitchenette (circa 4 m2) en CV-gas (eigendom bouwjaar; onbekend doch ouder dan 20 jaar).

1e verdieping woonhuis:
Zolder I (circa 15 m2) zolder II (circa 8 m2) alwaar CV-gas (eigendom bouwjaar: onbekend doch ouder dan 20 jaar).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1975, grotendeels gerenoveerd/gemoderniseerd van 2001 tot en met 2012.
Perceeloppervlakte: 3.280 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 228 m2, inhoud: 1088 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing, spouwmuurisolatie (nageïsoleerd) vloerisolatie (begane grond) energielabel D.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek