Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Genzon 35

Rustig en landelijk gelegen ruim vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, met een mogelijkheid tot een 4e slaapkamer, garage met sauna en ruime tuin met veel privacy en vrij uitzicht aan de achterzijde.

Typering:
Aan de rand van de dorpskern, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht gelegen. Door de prachtige ligging op het ruime perceel heeft men optimale privacy.

Souterrain (straatniveau):
Ruime garage (11,75 x 4,03) met sectionaal poort voorzien van een sauna, portaal, berging I wasruimte (2,57 x 3,10) voorzien van aansluiting wasmachine en wasdroger en berging II CV ruimte (2,34 x 1,75) alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2008).

Begane grond (tuinniveau):
Overdekte entree (2018), hal (4,97 x 3,08), meterkast en volledige betegelde toiletruimte (2018) met hangtoilet en fonteintje. Ruime doorzon woonkamer (circa 38 m2) met veel lichtinval voorzien van eiken parketvloer en toegang naar het terras. Keuken (circa 12 m2, 2020) voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, composiet aanrechtblad, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, combi oven/magnetron en openslaande deur naar de tuin. Middels de overloop, bereikbaar vanuit de hal, heeft men toegang tot slaapkamer I (4,21 x 4,00) met toegang tot de inloopkast (1,73 x 2,76) volledig betegelde badkamer (2,35 x 2,76, 2018) voorzien van inloopdouche, wastafel in meubel, hangtoilet en designradiator, kantoorruimte/slaapkamer II (3,90 x 3,00) met twee inbouwkasten. De tuin is mooi aangelegd, heeft vrij uitzicht aan de achterzijde, een ruim terras en is gesitueerd op het noord-oosten.

1e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte (circa 47 m2), slaapkamer III (circa 12 m2). De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1971.
Perceeloppervlakte: 897 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 192 m2, inhoud 822 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas en vrijwel overal rolluiken (gedeeltelijk elektrisch).
Aanvaarding: in 1 februari 2021.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek