Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Dorpstraat 32

Unieke gelegenheid!! Gasloze woning met een laag energieverbruik. Geheel verwarmd/gekoeld met airco’s in combinatie met zonnepanelen. Rustig en landelijk gelegen ruim vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers en een ruim souterrain voor diverse doeleinden.

Typering:
Aan de rand van de dorpskern, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht gelegen. Door de prachtige ligging op het ruime perceel heeft men optimale privacy.

Souterrain:
Ruime nieuwe oprit met nieuwe keermuur, put en pomp, inpandige garage (6,82 x 3,93), fietsenberging (4,4 x 3,88), overloop (circa 9 m2) wasruimte (circa 3 m2) installatieruimte (circa 13 m2) alwaar elektrische boiler (eigendom) en omvormer zonnecellen, berging (circa 16 m2).

Begane grond:
Ruime entree, meterkast, wandcloset met fonteintje, zitkamer (circa 13 m2), keuken (circa 16 m2) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van vaatwasser, spoelbak, inductie kookplaat, wasemkap en oven, ruime woonkamer (circa 45 m2) voorzien van schuifpui naar terras en tuin. Tuin rondom met tuinberging. De entree en woonkamer is voorzien van een PVC vloer. De eetkamer en keuken is voorzien van een eiken vloer.

1e verdieping:
Overloop met luik alwaar toegang tot kleine (lage) vliering, slaapkamer I (circa 8,5 m2) moderne badkamer (circa 9,5 m2) voorzien van ligbad, douche 2 vaste wastafels en wandcloset, garderobekast (circa 4,5 m2) slaapkamer II (3,0 x 3,4) slaapkamer III (3,95 x 3,4). De eerste verdieping is voorzien van een PVC vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1961
Perceeloppervlakte: 600 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 190 m2 (waarvan 45 m2 in het souterrain), inhoud 816 m3. De woning is voorzien van dakisolatie (2018) grotendeels dubbel glas en spouwmuurisolatie. Voorzien van 18 zonnepanelen met een geschatte opbrengst van circa 6.000 KWH per jaar. De woning wordt verwarmd en gekoeld met airco’s. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek