Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Burgemeester Visschersstraat 24

Op een mooie locatie gelegen zeer goed onderhouden vrijstaande bungalow met inpandige garage, ruime oprit, 3 slaapkamers, gedeeltelijk overdekt terras en riante tuin op het zuiden (geen directe achterburen en zicht op de kerk van Ulestraten)

Typering:
De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt in een rustige straat en op korte afstand van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Souterrain:
Het pand is geheel onderkelderd en is onderverdeeld in diverse (berg)ruimten: ruime inpandige garage (circa 32 m2), bergruimte I (4,00 x 3,53) alwaar opstelplaats CV-ketel (huur, 2013), bergruimte II (4,15 x 3,53), bergruimte III (10,47 x 4,71).

Begane grond:
Ruime entree met garderobe en meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, de gang is voorzien van een tegelvloer. Doorzon woonkamer (circa 32m2) voorzien van parketvloer en schuifpui naar het gedeeltelijk overdekt terras. Gesloten keuken (3,99 x 3,52) voorzien van tegelvloer, alwaar aanrechtcombinatie met vaatwasser, inductiekookplaat, combi-oven, koelkast, spoelbak en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft men ook toegang tot de tuin/terras. Slaapkamer I (4,69 x 3,07) voorzien van laminaatvloer en toegang tot tuin/terras. Geheel betegelde badkamer alwaar aansluitingen witgoed, voorzien van inloopdouche en vaste wastafel in badmeubel. Slaapkamer II (3,54 x 2,59) voorzien van laminaatvloer. Slaapkamer III (4,67 x 2,62) voorzien van laminaatvloer.

1e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime bergzolder (circa 45m2) met gesloten kamer (circa 16m2) voorzien van houten vloerplaten en bergruimte in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1974.
Perceeloppervlakte: 870m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 175 m2, inhoud: 942 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien dubbele beglazing, houten kozijnen en kunststof kozijnen. Diverse rolluiken. Er is asbest verwerkt in deur van verwarmingsruimte.
Energielabel: D.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek