Opnieuw zoeken

ULESTRATEN | Burgemeester Hein Cortenstraat 9

Unieke kans voor de vitale senior: op een rustige woonlocatie gelegen bungalow met 2 slaapkamers, inpandige berging, overdekt terras, tuin en achterom.

Typering:
De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt in een rustige straat en op korte afstand van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Begane grond:
Entree/gang (circa 8.5 m2) met laminaatparketvloer (met houten toplaag), meterkast, woonkamer (circa 22 m2) met laminaat parketvloer (met houten toplaag) gesloten keuken (3.43 x 2.31) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, kookplaat, vaatwasser, wasemkap en koelkast, slaapkamer I (3.09 x 1.78) slaapkamer II (2.92 x 3.89) met vaste kast, moderne badkamer (circa 3,5 m2) voorzien van toilet, vaste wastafel en douche, bijkeuken/berging (1.59 x 4.08) alwaar aansluiting wasmachine en c.v.-gas (huur, circa 2005) overdekt terras (circa 18 m2), tuin (circa 50 m2) met achterom.

Algemeen:
Bouwjaar: 1967
Perceeloppervlakte: circa 200m2
De straat aan de voorzijde wordt opnieuw ingericht (parkeren en trottoir). Verkoper heeft samen met de buren besloten hieraan medewerking te verlenen. Gebruiksoppervlakte wonen: 72 m2, inhoud: 282 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing (deels HR ++) en dakisolatie (2002/2003).
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek