Opnieuw zoeken

SCHIN OP GEUL | Warande 12

Wegens grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen. Indien u op de reservelijst genoteerd wilt worden, gelieve uw naam en telefoonnummer te mailen naar: info@tijsencyril.nl.

 

 

 

 

Op een mooie locatie in Schin op Geul gelegen geschakelde woning met 2 slaapkamers, moderne badkamer, ruime zolder (mogelijkheid realiseren 3e slaapkamer), garage met vliering, onderhoudsvriendelijke fraai aangelegde tuin op het oosten.

Typering:
Schin op Geul is een dorp in het zuiden van Limburg, behorende bij de gemeente Valkenburg aan de Geul. Het dorp is een geliefd vakantieoord. Overige voorzieningen zoals natuur en wandelgebieden zijn op loop- en fietsafstand te bereiken. Tevens kan op 5 minuten loopafstand gebruik worden gemaakt van bus en treinverbindingen.

Begane grond:
Entree met, modern wandcloset met fonteintje, woonruimte (circa 37 m2) voorzien van laminaatvloer en elektrische zonwering bij de voortuin alwaar een terrasje, open keuken (3,09 x 5,16) voorzien van spoelbak, gaskookplaat, oven, koelkast en vaatwasser en wasemkap, schuifpui naar de tuin op het oosten voorzien van zonnescherm. Garage (7,02 x 2,91) met bergvliering en elektrische sectionaal poort.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, moderne badkamer (2,38 x 1,88, bouwjaar 2020) voorzien van douche, wandcloset, wastafelmeubel en designradiator, slaapkamer I (3,13 x 3,99) met frans balkon, slaapkamer II (3,14 x 3,13), beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.

2e verdieping:
Middels vast trap te bereiken zolder (circa 22 m2) alwaar aansluitingen witgoed, opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2006) en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1982.
Perceeloppervlakte: circa 199 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 104 m2, inhoud 446 m3.
Energielabel: B.
Aanvaarding: in onderling overleg.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie, grotendeels kunststof kozijnen en dubbele beglazing, diverse rolluiken.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek