Opnieuw zoeken

SCHIN OP GEUL | Tolhuisstraat 2 c

 

Wegens grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen. Indien u op de reservelijst genoteerd wilt worden, gelieve uw naam en telefoonnummer te mailen naar: info@tijsencyril.nl.

Op een mooie locatie in Schin op Geul gelegen karakteristieke, sfeervolle, instapklare boerderijwoning met binnenplaats en bijgebouw, voortuin, en mooie authentieke elementen.

Typering:
Deze authentieke boerderijwoning staat in Schin op Geul. Schin op Geul is een dorp in het zuiden van Limburg, behorende bij de gemeente Valkenburg aan de Geul. Het dorp is een geliefd vakantieoord. Overige voorzieningen zoals natuur en wandelgebieden zijn op loop- en fietsafstand te bereiken. Tevens kan op 5 minuten loopafstand gebruik worden gemaakt van bus en treinverbindingen.

Begane grond woonhuis:
Entree met authentiek trappenhuis en terrazzovloer, meterkast, garderobe, voorportaal, wandcloset en fonteintje, trapkast, eetkamer (circa 17 m2) voorzien van eikenparketvloer, leefkeuken (circa 15 m2) voorzien van tegelvloer, moderne aanrechtcombinatie met vaatwasser, koelkast en oven, 6 pits gaskookplaat met afzuigkap.
Woonkamer (4.42 X 8.88) met eikenparketvloer en open haard, middels tuindeuren toegang naar een fraai aangelegde sfeervolle binnenplaats/tuin op het Zuid/Westen en diverse terrassen. Vanuit binnenplaats te bereiken berging/wasruimte (3.18 x 2.79) alwaar aansluiting witgoed; werkplaats (2.71 x 2.79).

1e verdieping woonhuis:
Authentiek trappenhuis, ruime overloop, ruime moderne badkamer (4.47 x 3.54) voorzien van ligbad, douche, bidet en 2 wastafels beiden in badmeubel, separaat toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer I (3.25 x 3.70), slaapkamer II (3.22 x 3.70), slaapkamer III (4.50 x 3.70), slaapkamer IV (4.50 x 3.61).

2e verdieping woonhuis:
Ruime zolderverdieping (circa 73 m2) voorzien van 4 dakvensters en 3 dakkapellen alwaar kast met opstelling cv-ketel (eigendom, 2013).

Vanaf de binnenplaats en gedeelde oprit/carport te bereiken voormalige mergelschuur, thans atelier/hobbyruimte bestaande uit:

Begane grond Atelier:
Atelier/hobbyruimte (circa 50 m2) voorzien van klein keukenblok, meterkast en voorbereiding vloerverwarming, toilet met fonteintje. Separaat twee bergingen (1.32 x 2.46) en (2.10 x 1.30).

1e verdieping Atelier:
Atelier/hobbyruimte II (circa 50 m2) voorzien van klein keukenblok.

2e verdieping Atelier:
Ruime zolderverdieping (circa 50 m2) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2008).

Algemeen:
Bouwjaar: 1910.
Perceeloppervlakte: circa 681 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 268 m2 (exclusief 102 m2 Atelier/Hobbyruimte), bruto inhoud woning: 1021 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (Unidek), kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Er zijn op diverse elementen van de bouw asbesthoudende materialen verwerkt.
Aanvaarding: september 2021

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek