Opnieuw zoeken

NOORBEEK | Vroelenstraat 16

Rustig gelegen in de kern van Noorbeek vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, ruime inpandige garage en verzorgde tuin met veel privacy op een riant perceel.

Typering:
Het charmante dorp Noorbeek is centraal gelegen in het mooie heuvellandschap van Zuid-Limburg en behoort tot de gemeente Eijsden-Margraten. Het ligt te midden in een prachtige natuur, grenzend aan de Voerstreek met uitgebreide wandel-en fietsmogelijkheden. Het Academisch ziekenhuis Maastricht plus de Universiteit van Maastricht zijn met de auto binnen 15 minuten filevrij te bereiken.

Souterrain:
Ruime inpandige garage (9,46 x 3,51) met sectionaalpoort, bergruimte I (circa 17m2) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2007) en aansluitingen witgoed, bergruimte II (3,01 x 2,76) en wijnkelder (1,76 x 1,42).

Begane grond:
Ruime hal voorzien van een plavuizen-vloer, trappenhuis, meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Royale woonkamer (circa 48 m2) met veel lichtinval voorzien van parketvloer, open-haard en openslaande deuren naar het terras met overkapping. Keuken (circa 17 m2) voorzien van plavuizenvloer, moderne aanrechtcombinatie met een composiet aanrechtblad, keramische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, combi-oven en koelkast. Middels de overloop, bereikbaar vanuit de hal, heeft men toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (circa 16 m2), slaapkamer II (4,20 x 3,46), badkamer (2,01 x 1,99) voorzien van ligbad, dubbele wastafel en toilet, slaapkamer III ( 2,95 x 3,466) en slaapkamer IV( 2,95 x 2,74). De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De ruime tuin met veel privacy is gesitueerd op het zuidwesten.

1e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolder bestaande uit verschillende bergruimten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1974
Perceeloppervlakte: 1.110 m2
Woonoppervlakte: ca. 188 m2 inhoud ca. 977 m3
De woning is voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen en airco (begane grond en eerste verdieping). Grotendeels voorzien van een kruipruimte. Leien rondom de woning zijn asbesthoudend, olietank (gesaneerd KIWA-certificaat).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek