Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Zuster Paladiaplantsoen 25

Aan rustig woonerf gelegen, nabij het centrum van Meerssen gelegen deze levensloopbestendige, goed onderhouden, semi bungalow met tuin en oprit voor 3 auto’s.

Typering:
In de directe nabijheid van de winkelvoorzieningen en de terrasjes aan de Markt in Meerssen met het naastgelegen Proosdijpark. Het station is op loopafstand met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voorgezet onderwijs en alle winkelvoorziening en Meerssen biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, woonkamer/keuken (circa 40m2) voorzien van mooie laminaatvloer, open keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, diepvries, wasemkap en kookplaat. Vanuit de woonkamer toegang tot een portaal alwaar de moderne badkamer (1,92 x 3,12) voorzien van inloopdouche en vast wastafelmeubel. Separaat toilet en bijkeuken (1,46 x 1,92) alwaar aansluiting witgoed. Slaapkamer (3,06 x 4,30) voorzien van laminaatvloer. Voortuin op het Zuiden en achtertuin met veel privacy (circa 30m2). Grote berging (10,08 x 2,18) naast de woning voorzien van elektra, bereikbaar vanuit achtertuin en voorzijde woning, kan als achterom fungeren.

1e verdieping:
Grote zolder (circa 14m2) met veel extra berging. Verdieping heeft 3 grote dakramen (houten kozijnen met dubbelglas) eventueel geschikt als tweede slaapkamer/hobbyruimte. Separate cv-ruimte (cv-ketel eigendom 2013).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1973.
Perceeloppervlakte: 243 m2.
Woonoppervlakte: circa 97 m2, inhoud: circa 445 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken (achterzijde), geheel voorzien van dubbele beglazing, gedeeltelijk houten kozijnen en gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer, toilet en wasruimte.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek