Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Weerterbroekplantsoen 15

Aan een rustig woonerf nabij het bruisende centrum van Meerssen ligt deze mooie verrassend ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en riante tuin (22 meter diep).

Typering:
Meerssen is een sfeervolle gemeente met veel natuurschoon en monumentale gebouwen. Het is een prettige woongemeente met ca. 20.000 inwoners. Het ligt ongeveer 5 kilometer van Maastricht en heeft goede aansluitingen op het nationale wegennet (op - en afritten A2 en A79) verder zijn er goede trein en busverbindingen. De gemeente heeft een zeer gevarieerd winkel aanbod en er is basis - en voortgezet onderwijs aanwezig. Meerssen biedt u een prettig woonklimaat en een goede investering.

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet en fonteintje, leefruimte (totaal circa 38 m2) bestaande uit woonkamer en semi-open keuken voorzien van lichte aanrechtcombinatie met vaatwasser, spoelbak, oven, gaskookplaat, wasemkap, diepvries en koelkast, bijkeuken (3,23 x 2,28) alwaar aansluitingen witgoed, terras, tuinhuisje en de riante tuin (22 meter diep) met achterom. De woonkamer en keuken is voorzien van een lichte gesealde grindvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,23 x 3,02) voorzien van laminaatvloer en vaste wastafel, slaapkamer II (4,15 x 3.02) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer III (3,15 x 2,86) voorzien van een vaste wastafel, geheel betegelde badkamer (2,86 x 2,50) alwaar aansluitingen witgoed, voorzien van ligbad, vaste wastafel en toilet.

2e verdieping:
Middels vaste trap toegang tot tweede verdieping, overloop met berging en CV-ruimte (CV huur, 2016), slaapkamer IV (4,52 x3,02) voorzien van vloerbedekking en dakraam.

Algemeen:
Bouwjaar: 1977
Perceeloppervlakte: 240 m2.
Woonoppervlakte: circa 136 m2, inhoud: circa 467 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Energielabel: D.
Aanvaarding: 1 april 2021

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek