Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Weert 33

Gemoderniseerde instapklare vrijstaand geschakelde woning (totaal circa 907 m3) op zeer ruim perceel (1.985 m2) met 5 slaapkamers, 2 badkamers, grote garage met overkapping en carport, fraaie tuin op het westen.

Typering:
Weert behoort tot de Landgoederenzone Maastricht - Meerssen. In Weert ligt de hoeve Weerterhof en de villa Zonnevang en in de nabijheid ligt ook het kasteel Vaeshartelt. Het centrum van Maastricht ligt op circa 6km. Scholen (2 basisscholen in Bunde ; voortgezet onderwijs Stella Maris in Meerssen), kinderdagverblijf, winkels, bushalte, treinstation, sportfaciliteiten (sportpark, golfbaan) en natuur- en wandelgebied liggen op korte afstand. De autoverbindingen met de A2/A79 liggen in de directe omgeving.

Eerste souterrain:
Kelder (5,04 x 2,36) gelegen onder het woonhuis.

Tweede souterrain:
Gelegen in de tuin onder de garage caféruimte (6,64 x 4,49) met bar, separaat heren -en damestoilet en berging.

Begane grond:
Hal alwaar meterkast, ruime leefruimte (circa 90m2) met open keuken voorzien van 4 pits gaskookplaat, ATAG teppanyaki, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, Belgische hardstenen aanrechtblad, elektrische boiler (bouwjaar 2000, eigendom) en spoelbak, aansluitend bijkeuken voorzien van meerdere kasten met aansluiting witgoed, toiletruimte met fonteintje, de woonkamer is voorzien van een mooie eikenhouten planken vloer, houtkachel en vrij uitzicht aan de voorzijde, de keuken is voorzien van een Belgische hardstenen vloer met vloerverwarming. Vanuit de eetkamer bereikt men middels openslaande tuindeuren het fraai met Belgische hardstenen aangelegde terras en vrij uitzicht. De tuin is op het westen gesitueerd. Op dit ruime perceel bevindt zich tevens de vrijstaande garage (6,71 x 4,73) met overkapping en separate berging (2,87 x 4,73) en aansluitend een carport (4,80 x 4,73) alwaar wenteltrap naar de zolder/bergruimte (14,66 x 1,91).

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (3,31 x 3,87) met vaste kast, slaapkamer II (5,25 x 2,93 + 0,85 x 2,56 m2), slaapkamer III (5,50 x 4,71), ruime moderne badkamer I (circa 11 m2) met dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche, vaste kasten, wandcloset en Belgische hardstenen wand -en vloertegels, aansluitend garderobekamer voorzien van vaste kasten. De gehele verdieping is voorzien van eikenhouten planken.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 12 m2), slaapkamer II (circa 11,5 m2), badkamer II met inloopdouche en wandcloset, stookruimte alwaar CV ketel (bouwjaar 2000, eigendom). De gehele verdieping is voorzien van eikenhouten vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1920, gerenoveerd in 2000 en 2013 bijgebouwd en alle daken vernieuwd.
Perceeloppervlakte: 1.985 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 293 m2, inhoud circa 907 m3.
Energielabel: D.
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, de woning en garage voorzien van geïsoleerde Unidek daken, uitbouw voorzien van geïsoleerde spouwmuur en dak. zonnepanelen (16 stuks huur 2019) (gelegen op de garage/berging).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek