Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Volderstraat 93

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen royaal direct instap klaar, halfvrijstaand woonhuis met zij-ingang (voor fietsen) ,besloten beklinkerde tuin en ruim en luxe tuinhuisje.

Typering:
Deze fijne gezinswoning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain:
Provisiekelder (circa 10 m2) voorzien van een tegelvloer.

Begane grond:
Entree, toilet, riante leefruimte (totaal circa 45 m2) bestaande uit: woonkamer met elektrische open haard (geeft warmte) convectorput, eetkamer met schuifpui, keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie (2018) voorzien van 5 pits inductie kookplaat, wasemkap, koelkast, diepvries, hete lucht/stoomoven, combi magnetron/oven, vaatwasser en spoelbak, bijkeuken (2,40 x 3,07) voorzien van tegelvoer en alwaar c.v.-gas (huur Volta 2017, 10 jaar, ad Euro 29,-- per maand) aansluiting wasmachine en droger, sfeervolle tuin (circa 10,65 x 8,5) met niveauverschil en met mooie berging (circa 10 m2) zonnescherm en geheel beklinkerd, achterom/zij-ingang (1,2 meter breed).

De entree, keuken en de bijkeuken is voorzien van een tegelvloer. De woonkamer en uitbouw is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, slaapkamer I (4,00 x 3,23) slaapkamer II (circa 10 m2) slaapkamer III (3,03 x 2,73) moderne badkamer (2,32 x 2,31, 2010) voorzien van ruime hoekdouche, vaste wastafel in badmeubel en wandcloset De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Mooie slaapkamer (circa 13 m2) met dakvenster en berging in knieschot De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965.
Perceelgrootte: 187 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 122 m2, inhoud: 480 m3.
Dakisolatie (na geïsoleerd), spouwmuurisolatie (na geïsoleerd, 2018), vrijwel overal dubbele beglazing, vrijwel geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch)
Aanvaarding: voorjaar 2021.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek