Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Synagogeplantsoen 31

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen royale patiowoning/bungalow, met 3 slaapkamers, garage, patiotuin gelegen op het zuiden.

Typering:
Deze fijne patiowoning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal (circa 7 m2) voorzien van plavuizenvloer, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, inpandig bereikbare garage met elektrische sectionaalpoort met afstandsbediening toegang tot de tuin, royale woonkamer/living (circa 40 m2) voorzien van gashaard en vloerbedekking met schuifpui naar de tuin, open keuken (circa 7 m2) met plavuizenvloer, aanrechtcombinatie voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, spoelbak, granieten werkblad, inpandige berging (0.97 x 1.97) alwaar opstelplaats CV ketel (huur, bouwjaar 2014) en witgoedaansluiting, tweede hal alwaar toegang tot de slaapkamers en badkamer (3.23 x 1.88) voorzien van bidet, douche, ligbad met bubbelfunctie, toilet, elektrische vloerverwarming en wastafel in badmeubel, slaapkamer I (4.29 x 3.89), slaapkamer II (2.99 x 3.23) met toegang tot de achtertuin en slaapkamer III (3.49 x 4.29) met toegang tot de achtertuin , fraaie achtertuin met twee terrassen gelegen op het zuiden, optimale privacy en voorzien van 2 elektrische zonneluifels, beklinkerde oprit.

Algemeen:
Bouwjaar: 1975.
Perceelgrootte: 370 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 121 m2, inhoud: circa 563 m3.
De woning is geheel voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbel glas, zonnepanelen (16 stuks, eigendom) en 2 elektrische zonneluifels.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek