Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Synagogeplantsoen 30

Op zeer goede locatie gelegen, goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, garage, fietsenberging en tuin aan drie zijden met terras op het zuidwesten.

Typering:
Deze zeer goed onderhouden halfvrijstaande woning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. De woning heeft zelfs uitzicht op de Basiliek van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar. In de directe nabijheid van de woning bevinden zich wandel- en fietsgebieden.

Begane grond:
Ruime entree/hal (12 m2) met leistenen vloer, garderobe, meterkast, modern wit toilet met wandcloset en fonteintje en open trap naar de 1e verdieping. Lichte woonkamer (ca. 41 m2) met mooie eiken parketvloer (2015), schuifpui naar de achtertuin met veel privacy en zonwering over de gehele breedte van de schuifpui. Gesloten keuken (3,82 x 2,56) met aanrechtcombinatie voorzien van gaskookplaat, heteluchtoven, afzuigkap, koelkast met vriezer, magnetron, vaatwasser, close-in boiler. Garage (2,94 x 4,89) met doorloop naar aparte fietsenberging (circa 2,00 x 4,04) met eigen toegang via de achterzijde.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, alwaar aansluiting voor wasmachine en mogelijkheid voor plaatsing droger. Slaapkamer I (2,64 x 3,46) voorzien van vaste kast, slaapkamer II (3,74 x 4,60), slaapkamer III (3,73 x 3,53), badkamer (1,88 x 2,60) voorzien van wandcloset, inloopdouche en bad-meubel over de volle breedte met natuurstenenblad. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaat vloer (2015).

2e verdieping:
Overloop met airco (2020), berging I, berging II alwaar CV-combiketel HR (huur, 2010), aansluiting voor wasmachine en droger, vaste wastafel en dakraam. Ruime slaapkamer IV (4,24 x 3,74) met laminaatvloer en dakvenster (met uitzicht op de Basiliek).

Algemeen:
Bouwjaar: 1973
Perceelgrootte: 235 m2,
Gebruiksoppervlakte wonen: ca 148 m2, inhoud: ca 518 m3.
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen, dubbel glas (behalve op de badkamer) en dakisolatie.
Vanaf 2015 is de woning op diverse punten gerenoveerd, zoals: vloeren, plafonds, stucwerk, elektra, poorten.
Aanvaarding in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek