Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Synagogeplantsoen 14

Op een zeer gewilde locatie, in de directe nabijheid van het centrum van Meerssen gelegen royaal direct instapklaar, halfvrijstaand woonhuis.

Typering:
Deze fijne uitgebouwde gezinswoning ligt op loopafstand van het centrum van Meerssen. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:
De gehele begane grond is voorzien van een mooie houten vloer. Entree/hal (3.05 x 1.80), meterkast (automaat), modern toilet met wandcloset, garderobekast, royale leefruimte van ca. 64 m2, bestaande uit woonkamer/living (ca. 35 m2) met trap naar de verdieping, eetkamer (ca. 19 m2) met schuifpui over volle breedte en semi-open keuken (ca. 10 m2) met moderne witte aanrechtcombinatie v.v. 5-pits kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast, spoelbak, granieten werkblad en veel kastruimte, inpandige bijkeuken/berging (4.30 x 2.90) met rolpoort en momenteel in gebruik als 2e (was)keuken, achter berging (3.00 x 2.80) met 2 grote kastenwanden en deur naar de tuin, onderhoudsarme geheel beklinkerde achtertuin gelegen op het westen en biedt optimale privacy, lange beklinkerde oprit, geschikt voor 3 auto’s.

1e verdieping:
De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Overloop (1.80 x 1.60), zeer royale masterbedroom (6.20 x 3.40) met grote kastenwand en deur naar de badkamer, slaapkamer II (3.40 x 2.60), slaapkamer III (3.60 x 2.40), fijne geheel betegelde badkamer (2.90 x 2.50) v.v. vrijstaand ligbad, wastafelmeubel, douchecabine en wandcloset.

2e verdieping:
Zolderverdieping te bereiken via vaste trap, ruime slaapkamer IV (ca. 12 m2) met Velux dakvenster (mogelijkheid voor dakkapel) en kasten(schuif)wand, royale bergzolder (ca. 34 m2) met plaatsing van de cv-combiketel (huur, bouwjaar 2019).

Algemeen:
Bouwjaar: 1972
Perceelgrootte: 269 m2
Inhoud: ca. 589 m3 Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 151 m2
Overige inpandige ruimten: ca. 20 m2, exclusief ca. 34 m2 bergruimte (bij hoogte < 1.50 m.)
De woning is geheel voorzien van witte kunststof kozijnen (2007) met dubbel glas, dakisolatie (na geïsoleerd), grotendeels voorzien van witte rolluiken. Zie ook de plattegronden op www.funda.nl. Er is een volledig meetrapport beschikbaar.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek