Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Stationstraat 53

Op een schitterende locatie en nabij het station en het centrum van Meerssen gelegen karakteristiek en ruim halfvrijstaand (jaren dertig) ruim woonhuis gelegen op een groot perceel (ruim 800 m2) en grenzend aan de Geul.

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Provisieruimte (circa 16 m2) wijnkelder (2,93 x 3,19) c.v.-ruimte (5,71 x 3,20) alwaar c.v.-gas HR (eigendom 2015).

Begane grond:
Ruime oprit (geschikt voor meerdere auto’s) vestibule met garderobe, ruime entree/trappenhuis, modern wandcloset (2004) met fonteintje, bezemkast, leefruimte (totaal circa 87 m2) bestaande uit voorkamer/tv kamer en suite met schuifdeuren naar eetkamer met twee vaste kasten, leefkeuken met moderne aanrechtcombinatie (2004) voorzien van stoomoven, oven, koelkast met diepvriesvak, vaatwasser, espressoapparaat, spoelbak, gaskookplaat met wasemkap en Corean aanrechtblad, twee dubbele tuindeuren naar het ruim terras en mooi aangelegde tuin, grenzend aan de Geulle, fietsenberging en ruime garage met elektrische bedienbare poort en loopdeur.
De vestibule, entree en een gedeelte van de keuken is voorzien van een mooie grijze tegelvloer, het overige van de leefruimte is voorzien van een mooie parketvloer.

1e verdieping:
Portaal met twee vaste kasten, ruime overloop, wandcloset (2004) met fonteintje, badkamer (circa 9 m2, 1994) met vaste kast, ligbad, twee vaste wastafels, douche en verbinding naar ouderslaapkamer, ouderslaapkamer I (circa 29 m2) met garderobekast en toegang tot het balkon (circa 16 m2) slaapkamer II (3,90 x 4,09) met vaste kasten, slaapkamer III (3,19 x 3,00).

2e verdieping:
Portaal, wasruimte (circa 8 m2) alwaar aansluiting witgoed, eenvoudig aanrechtblok en vaste kast, ruime zolder, slaapkamer IV (circa 12 m2) voorzien van dakkapel, vaste wastafel en berging in knieschot en ruime bergzolder (circa 20 m2).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1939, uitbouw: 2004.
Perceeloppervlakte: 815 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 257 m2, inhoud: 1049 m3.
De woning is voorzien van grotendeels dubbele beglazing, gedeeltelijk spouwmuur isolatie (de aanbouw) en voorzien van dakisolatie (de aanbouw). De pannen van de hoofdbouw zijn vervangen in 2006.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek