Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Sint Josephstraat 88

Onder bod € 200.000,- k.k.

Op een goede locatie in Meerssen gelegen halfvrijstaand te moderniseren jaren dertig woonhuis met 4 slaapkamers, badkamer en zolder.

Typering:
Dit woonhuis is gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (4,86 x 2,01).

Begane grond:
Lange hal voorzien van tegelvloer met authentiek trappenhuis en meterkast, doorzon woonkamer (circa 32 m2) voorzien van parketvloer, keuken (circa 15 m2) voorzien van tegelvloer en eenvoudig keukenblok met gaskookplaat, afzuigkap en combi magnetron/oven, bijkeuken (circa 5 m2) voorzien van tegelvloer alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2020). Vanuit de bijkeuken toegang tot de toiletruimte en de badkamer voorzien van douche en wastafel. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin met twee bergingen. De tuin is tevens te bereiken via een poort aan de straatzijde.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,89 x 3,85), slaapkamer II (3,90 x 3,88), slaapkamer III (2,69 x 2,20) en slaapkamer IV (2,76 x 2,21). De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking.

2e verdieping:
Via een vaste trap te bereiken zolderruimte (circa 22m2)

Algemeen:
Bouwjaar: 1933
Perceeloppervlakte: 205 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 118 m2, inhoud circa 624 m3.
Energielabel: G. De woning is voorzien van gedeeltelijk kunststof kozijnen, gedeeltelijk houten kozijnen, gedeeltelijk dubbele beglazing, gedeeltelijk enkele beglazing en diverse rolluiken.
Er zijn asbesthoudende materialen in de woning verwerkt.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek