Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Sint Josephstraat 54

Wegens grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging te plannen. Indien u op de reservelijst genoteerd wilt worden, gelieve uw naam en telefoonnummer te mailen naar: info@tijsencyril.nl.

 

 

Op een goede locatie in Meerssen gelegen halfvrijstaand te renoveren / te moderniseren jaren dertig woonhuis met 2 slaapkamers, badkamer, dakterras en tuin.

Typering:
Dit woonhuis is gelegen nabij het centrum van Meerssen. Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voorgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (circa 18 m2) alwaar elektrische boiler (huur, 2019).

Begane grond:
Lange hal voorzien van tegelvloer met authentiek trappenhuis, meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer (circa 17 m2) voorzien van gashaard en houten vloer, eetkamer (circa 12 m2) en semi open keuken (circa 12 m2) voorzien van tegelvloer en eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken toegang naar de binnenplaats/tuin alwaar tuinberging (circa 8 m2).

1e verdieping:
Overloop, woonkamer/slaapkamer I (circa 23 m2) voorzien van gashaard en eenvoudig keukenblok, badkamer (circa 7m2 ) voorzien van douche, ligbad, wastafel en toilet met toegang tot het dakterras (circa 16 m2). De verdieping is voorzien van een houten vloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vast trap te bereiken slaapkamer II (circa 25 m2) voorzien van dakkapel, eenvoudig keukenblok en gashaard.

Zolder:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1930.
Perceeloppervlakte: 108 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 129 m2, inhoud: 584 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie, grotendeels dubbele beglazing, geen CV ketel. Er zijn asbesthoudende materialen in het dakbeschot verwerkt.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek