Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Proost Willemstraat 38

Op een zeer goede en gewilde locatie gelegen instapklare splitlevel woning met 4 slaapkamers en een werk/studie kamer, mooie ruime voor en achtertuin met veel privacy, oprit en inpandige garage.

Typering:
In een zeer gewilde en groene omgeving, op loopafstand van basis- en middelbare school, station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht.

Souterrain:
Portaal, hobbyruimte (circa 18 m2) provisieruimte (circa 6,5 m2) c.v.-ruimte (circa 2 m2) alwaar c.v.-gas (huur, bouwjaar 2010). Begane grond: Overdekte entree, entree met garderobe, meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer (circa 35 m2) met vide, schuifpui en open haardpartij, leefkeuken (circa 23,5 m2) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van kookplaat, wasemkap, spoelbak, combi magnetron/oven, en koelkast, bijkeuken (circa 4,5 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, portaal, garage (circa 21 m2 6 meter diep) mooie besloten tuin met veel privacy en open haardpartij .

+ 1 niveau:
Overloop, slaapkamer I (4,1 x 3,96) alwaar laminaatvloer, slaapkamer II (3,8 x 3,0) met vaste kasten.

+ 2 niveau:
Overloop, slaapkamer III (3,0 x 3,5) slaapkamer IV (2,7 x 2,4) met vaste wastafel, separaat toilet, vide/studiehoek (4,0 x 2,8) met dakvenster en ingebouwd bureau, moderne badkamer (circa 5 m2) met ligbad, douche en vaste wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1978. Perceeloppervlakte: 644 m².
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 169 m2 exclusief 31 m2 souterrain, inhoud: circa 784 m³
De woning is in voorzien van dubbele beglazing (HR ++ glas) en de woning is voorzien van 12 zonnepanelen met een geschatte opbrengst van 2.500 KWH Dakbedekking: asbesthoudende leisteen.
Aanvaarding: 15 december 2021

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek