Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Proost Willemstraat 34

Op een zeer goede en gewilde locatie gelegen instapklare vrijstaande villa met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot het realiseren van 2 extra slaapkamers), onder architectuur aangelegde voor en achter tuin met veel privacy, diepe oprit en grote dubbele garage.

Typering:
In een zeer gewilde en groene omgeving, op loopafstand van basis- en middelbare school, station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht.

Souterrain:
Hobbyruimte I (3,83 x 3,50) hobbyruimte II (3,41 x 3,57), CV-ruimte (2,20 x 2,29) alwaar CV ketel (eigendom, 2001) en indirect gestookte boiler (bouwjaar 2001, eigendom).

Begane grond:
Mooie ruime, lichte entree met natuurstenen vloer, garderobe, meterkast, volledig betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (circa 41 m²) met open haard en parketvloer, en diverse grote schuifpuien naar de voor- en achtertuin welke veel privacy biedt en een overdekt terras (overkappingen met inbouwspots). Begane grond volledig voorzien van nieuwe designverlichting. Rechts naast de voortuin is de ruime oprit gelegen. Semi open keuken (circa 18 m2) voorzien van afzuigkap, keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, magnetron en granieten aanrechtblad met dubbele spoelbak. Bijkeuken (2,19 x 3,48) alwaar aansluiting witgoed en toegang tot de tuin. Portaal met extra garderobe (1,49 x 3,48) en grote garage (6,50 x 4,75) met bergvliering. De hele begane grond is voorzien van parketvloer met uitzondering van de hal, toilet en bijkeuken.

1e verdieping:
Ruime overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer I (4,10 x 3,79) met twee vaste kasten, badkamer (1,47 x 1,87) voorzien van douche, vaste wastafel en designradiator, slaapkamer II (3,79 x 3,87) met twee vaste kasten en ruime inloopberging (3,79 x 2,77), slaapkamer III (circa 25 m2) masterbedroom met airconditioning en toegang tot het balkon. Aansluitend ruime badkamer (2,17 x 3,41) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel, vaste kast en designradiator. Separaat toilet met wandcloset en fonteintje. Slaapkamer IV (4,91 x 3,50). Alle slaapkamers zijn voorzien van parketvloer.

2e verdieping:
Vanaf overloop via vlizotrap te bereiken zolder met diverse zolderruimtes, ruimte I (circa 15 m2) ruimte II (circa 19 m2) en ruimte III (circa 9 m2). Mogelijk tot realiseren extra slaapkamers.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1979.
Perceeloppervlakte : 635 m².
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 272 m², inhoud: circa 1212 m³.
Het betreft een zeer goed afgewerkt op rustige locatie gelegen lichte, moderne villa. De woning is in voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en geheel voorzien van dubbele beglazing. De eerste verdieping is volledig voorzien van rolluiken. Het gehele pand is voorzien van een (in zones ingedeelde) alarminstallatie. In de garage zijn eterniet platen verwerkt en er zit asbest in de dakleien.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek