Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Proost de Beaufortstraat 49

Sfeervolle vrijstaande goed onderhouden en moderne woning met 3 slaapkamers, studeerkamer/kantoorruimte, ruime oprit (circa 14 meter diep) geschikt voor meerdere auto’s) , vrijstaande (volledig geïsoleerde) garage en mooie tuin gelegen op het Zuid/Westen met veel privacy

Typering:
De woning is gelegen in een gewilde omgeving, op loopafstand van basis- en middelbare school, station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht.

Begane grond:
Ruime entree voorzien van tegelvloer met, meterkast, wandcloset en fonteintje,, studeerkamer/kantoor (5,69 x 3,00) met vaste kast, wasruimte/cv ruimte (3,00 x 1,50) alwaar CV-ketel (Nefit eigendom, bouwjaar 2015) en aansluiting wasmachine en wasdroger, ruime lichte leefruimte (totaal circa 60 m2) bestaande uit een keuken (aan de voorzijde) voorzien van aanrechtcombinatie met spoelbak, vaatwasser (2017), 6-pits gaskookplaat (2017) wasemkap, en combi magnetron/oven en woonkamer voorzien grote raampartijen met veel lichtinval, gas- openhaard, schuifpui welke toegang biedt tot de tuin gelegen op het Zuid/Westen, terras met mooie overkapping (5,17 x 3,80) zeer ruime oprit en vrijstaande volledig geïsoleerde garage (6,47 x 2,89) met sectionaal poort. De woonkamer en keuken is voorzien een luxe laminaatvloer met laagtemperatuur vloerverwarming.

1e verdieping:
Ruime lichte overloop met vide, slaapkamer I (4,98 x 4,76) alwaar airco en kastenwand, slaapkamer II (3,78 x 2,99), slaapkamer III (3,95 x 3,06) met aangrenzend een berging (2,00 x 0,88), badkamer (2,99 x 2,40) voorzien van ligbad, douche, twee wastafels en elektrische vloerverwarming, separaat modern toilet met hangtoilet. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer, deze is volledig betegeld.

2e verdieping:
Via vlizotrap toegang tot de bergzolder (7,43 x 2,01).

Algemeen:
Bouwjaar: 1996.
Perceeloppervlakte: 394 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 173 m², inhoud: 627 m³.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie begane grond en geheel voorzien van aluminium kozijnen en dubbele beglazing (HR), ingebouwde rolluiken bij slaapkamers. Alle ramen aan de zonzijde voorzien van zonnescreens. De woning heeft 14 zonnepanelen (eigendom, 2016), opbrengst 4.000 kWh per jaar. Voorzien van een alarminstallatie (ook op de garage). 
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek