Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Proost de Beaufortstraat 48

Op een goede en gewilde locatie gelegen vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, erg mooie sfeervolle tuin met veel privacy en inpandige garage.

Typering:
In een zeer gewilde omgeving, op loopafstand van basis- en middelbare school, station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht.

Souterrain:
Oprit naar inpandige garage (6,56 x 3,66), alwaar c.v.-gas (huur, bouwjaar 2010) en aansluiting witgoed en voorzien van nieuwe sectionaal poort (2019), provisieruimte en hal naar begane grond. Tevens berging (3,48 x 3,87) van achterzijde te bereiken.

Begane grond:
Mooie representatieve entree (circa 6 m2) meterkast, wandcloset (1997) met fonteintje, studeerkamer (3,01 x 2,50) voorzien van laminaatvloer, woonkamer (circa 43 m2) met niveauverschil en voorzien van parketvloer en gas open haard, keuken (circa 17m2, bouwjaar 2001) voorzien van parketvloer, alwaar aanrechtcombinatie voorzien van gaskookplaat, wasemkap, spoelbak, koelkast, combi magnetron/oven en apothekerskast, ouderslaapkamer I (circa 14m2) voorzien van vaste kastenwand en laminaatvloer, tuinkamer (3,31 x 3,31) voorzien van vaste kastenwand, tegelvloer en aansluiting witgoed. Schitterende aangelegde tuin met tuinhuisje, prieel, vijverpartij en berging (1,39 x 3,77).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer II (3,00 x 4,00) slaapkamer III (4,00 x 3,00) slaapkamer IV (2,95 x 2,69) met inbouwkast en inbouwbed, badkamer (2,61 x 2,55 bouwjaar 1997) wandcloset, bidet, vaste wastafel in badmeubel, designradiator en hoekligbad.

Algemeen:
Bouwjaar: 1975.
Perceeloppervlakte : circa 700 m².
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 149 m², inhoud: circa 636 m³.
De woning is in voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en geheel voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek