Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Proost de Beaufortstraat 46

Op een goede en gewilde locatie gelegen vrijstaande villa met 3 slaapkamers en grote multifunctionele ruimte, mooie sfeervolle aangelegde tuin met veel privacy en grote brede carport.

Typering:
In een zeer gewilde omgeving, op loopafstand van basis- en middelbare school, station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht.

Begane grond:
Mooie representatieve ruime hal met veel lichtinval (circa 10 m2). Via de hal kan men naar het souterrain waar zich een ruime multifunctionele ruimte (38 m2), CV-Ruimte met Combi-ketel (eigendom, bouwjaar 2012) en de installatie van de heteluchtverwarming (eigendom, bouwjaar 2012) bevind. Tevens is er een ruime berging (5.64 x 2.39) en provisie ruimte.

Via de ruime hal komt men ook in de ruime lichte woonkamer (50 m2), met open haard, serre (2.74 x 3.21) en open keuken (10 m2) voorzien van een hardstenen aanrechtblad, inductie kookplaat, wasemkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en combi magnetron/oven.De woonkamer heeft een prachtige tegelvloer in houtlook, de hal en entree hebben een mooie betonlook tegelvloer.De woning heeft diverse schuifpuien met toegang tot de diverse terrassen in de zeer fraaie, volledig rondom de woning, aangelegde tuin met grote brede carport.

1e verdieping:
Via de ruime overloop hebt u toegang tot de moderne badkamer (1.96 x 2.73) met inloopdouche, wandbidet, dubbele wastafel en hoekligbad, slaapkamer I (3.90 x 3.49), slaapkamer II (3.43 x 3.49), slaapkamer III (3.47 x 3.49) met 2 vaste kasten. Tevens bevind zich er een separaat modern toilet met fonteintje en hangtoilet.

2e verdieping:
Via vlizotrap toegang tot de bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: 1975.
Perceeloppervlakte : 670 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 212 m² (inclusief de multifunctionele ruimte (38 m2) in het souterrain )
Inhoud: 857 m³.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen (2013) met houtlook en geheel voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel  de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek