Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Proost de Beaufortstraat 20

Op een zeer goede en gewilde locatie gelegen woning met 5 slaapkamers, werk/studie kamer, logeerkamer en mooie ruime voor en achtertuin met veel privacy, oprit en vrijstaande dubbele garage. Ideaal voor werk/wonen combinatie of wonen/slapen/badkamer op de begane grond.

Typering:
In een zeer gewilde en groene omgeving, op loopafstand van basis- en middelbare school, station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht.

Souterrain:
Ruime kelder (circa 23 m2, hoogte 2,20 meter).

Begane grond:
Mooie entree (circa 15 m2) met natuurstenen vloer, meterkast, wandcloset met fonteintje, mooie en lichte woonkamer (circa 40 m2) met gas open haard, parketvloer en schuifpui naar terras/tuin, gesloten keuken (4,98 x 2,66) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, combi magnetron/oven, spoelbak, vaatwasser, gaskookplaat en oven, bijkeuken (2,88 x 1,73) met uitgang naar tuin/terras en alwaar aansluiting wasmachine/droger en uitstortgootsteen, voorraadruimte (circa 3 m2) tuinkamer (circa 19 m2) met natuurstenen vloer en schuifpui naar terras/tuin, mooie aangelegde en ruime tuin met veel zon, vrijstaande dubbele garage (circa 40 m2) met 2 automatisch bedienbare poorten.

1e verdieping:
Ruime overloop (circa 6,5 m2) slaapkamer I (4,53 x 3,07) met douche en vaste wastafel, slaapkamer II (4,57 x 3,48) met uitgang naar balkon voorzijde, slaapkamer III (4,96 x 3,48) met uitgang naar balkon voorzijde en vaste kastenwand, slaapkamer IV (4,53 x 2,87) met vaste wastafel en vaste kastenwand Boven de tuinkamer is tevens een extra logeerkamer/slaapkamer V (circa 15 m2) met dakkapel gesitueerd.

De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Ruime zolder (9,5 x 3,6, nokhoogte 2,35 m) te bereiken via vlizotrap en alwaar c.v.-gas 2014 (eigendom) en unit mechanische ventilatie

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1968.
Perceeloppervlakte: 778 m².
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 200 m2 inhoud: circa 851 m³.
De woning is in voorzien van dubbele beglazing in deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek