Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Parallelweg 32

Nabij het station en het centrum van Meerssen gelegen karakteristiek en ruim vrijstaand (jaren dertig) te moderniseren woonhuis gelegen op een groot perceel (ruim 1000 m2) en grenzend aan de Geul.

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Kelderruimte I (5,60 x 2,17), kelderruimte II (4,05 x 3,78), kelderruimte III (3,91 x 3,36) en cv-ruimte (3,52 x 3,49) alwaar opstelplaats cv-ketel en boiler (beiden huur, 2014).

Begane grond:
Entree met glas-in-lood elementen, hal, toilet met fonteintje, ruime woonkamer (ca. 45 m2) voorzien van parketvloer, vanuit de hal te bereiken eetkamer (3,62 x 3,51) en keuken (2,70 x 2,52) voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de woonkamer en keuken te bereiken naar de ruime diepe tuin met overkapping, gelegen op het zuiden en grenzend aan de Geul. De tuin is voorzien van tuinberging (2,63 x 2,19) en deur naar de ruime oprit, van waaruit toegang tot de garage (4,71 x 2,63).

1e verdieping:
Overloop, separaat betegeld toilet, slaapkamer I (3,53 x 2,82) met 2 muurkasten en toegang tot het dakterras, slaapkamer II (4,80 x 3,58) met muurkast, slaapkamer III (4,42 x 4,01) met muurkast, betegelde badkamer (2,29 x 2,20) alwaar inloopdouche, wastafel, bidet en aansluitingen witgoed. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. De gehele 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van het toilet en de badkamer.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer IV (4,74 x 3,54) met bergruimte in knieschotten, slaapkamer V (ca. 19 m2) voorzien van wastafel en bergruimte in knieschotten.

3e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1939.
Perceeloppervlakte: 1042 m2,
Gebruiksoppervlakte wonen: 190 m2, inhoud: 900 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek