Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Parallelweg 28

Nabij het station en het centrum van Meerssen gelegen karakteristiek, sfeervol en ruim tussengelegen woonhuis (4 slaapkamers) gelegen op een groot perceel (tuin circa 35 meter diep!!) grenzend aan de Geul.

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketball en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Waskelder (6.13 x 2.10).

Begane grond:
Voortuin, mooie brede entree voorzien van originele tegelvloer, meterkast, toilet met fonteintje, mooie leefruimte (totaal circa 48 m2 voorzien van (eiken) houten vloer) bestaande uit: kamer en suite met twee vaste kasten, erker en originele schouw, eetkamer en aansluitend leefkeuken met moderne aanrechtcombinatie (circa 2001 Bulthaupt) voorzien van oven, magnetron, koelkast/diepvries, vaatwasser (2018), spoelbak, gaskookplaat en wasemkap, aansluitend openslaande tuindeuren naar het terras en de tuin. Diepe tuin (circa 35 meter diep!!) alwaar tuinhuisje (2,74 x 2,25/1,60) en grenzend aan de achtergelegen Geul.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,83 x 4,21) slaapkamer II (3,91 x 3,51) slaapkamer III (3,98 x 2,70) badkamer (2,71 x 2,23 circa 2001) alwaar douche, toilet, ligbad, vaste wastafel in badmeubel en designradiator.

2e verdieping:
Overloop, alwaar c.v.-gas 2011 (eigendom), slaapkamer IV (5,20 x 3,38, nokhoogte 4,48 meter) met mogelijkheid voor vliering.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1938, aanbouw circa 2011
Perceeloppervlakte: 370 m2, woonoppervlakte: 162 m2, inhoud: 633 m3 De woning is voorzien van dakisolatie, grotendeels dubbele beglazing en spouwmuurisolatie (alleen de aanbouw) nieuw dak hoofdbouw (circa 2000).
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek