Opnieuw zoeken

MEERSSEN | Montfortlaan 1 H

Aan de rand van het centrum van Meerssen gelegen appartement (met lift) op de derde verdieping met veel lichtinval, 2 slaapkamers, mooie leefruimte, balkon, gemeenschappelijke berging en gezamenlijke parkeerplaats.

Typering:
Meerssen is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A 79), treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Roekenbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van de basisschool op loopafstand, voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen in Meerssen biedt voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Gemeenschappelijke berging.

Begane grond:
Parkeerplaats (gemeenschappelijk gebruik), representatieve centrale hal voorzien van lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen unit.

3e verdieping:
Entree/hal met garderobe, toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje, badkamer (2.23 x 2.29) voorzien van ligbad, wastafel, tweede toilet en inbouwkast. Mooie ruime woonkamer voorzien van veel lichtinval (circa 36 m2) en toegang tot het balkon met mooi uitzicht (2.41 x 1.98), semi-open keuken (2.29 x 3.42) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, keramische kookplaat, koelkast, diepvries, oven en vaatwasser. Berging alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats CV-ketel (2015, eigendom). Slaapkamer I (4.43 x 2.84) voorzien van vaste kastenwand, slaapkamer II ( 3.39x2.84). De gehele verdieping is voorzien van vinylvloer met uitzondering van de toiletruimte en de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1989
Het appartement is voorzien van dakisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing, diverse rolluiken en airconditioning in de woonkamer. Gebruiksoppervlakte wonen: 90 m2, bruto inhoud woning: 286 m3
Servicekosten circa € 159,99 per maand
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek